Quut, cute beachtoys for boys and girls


APELDOORN, 20130405 -- Quut is ontworpen door de designers van Pars Pro Toto uit België. Zij hebben met een frisse blik gekeken naar nieuwe mogelijkheden om thuis of op het strand te spelen met zand en water en hebben het zeefje, de hark, schep en emmer opnieuw uitgevonden.

Waarom kun je niet lekker scheppen met een plastic schep in het harde zand aan de waterlijn? En waarom is die aan het eind van de dag toch altijd gebroken?  Door het unieke ontwerp van de Scoppi kun je dat nu wel. Stevige dubbele steel en voldoende plek om kracht te zetten met je blote voet.  En in het handvat nog een uitneembare zeef om je gevonden schatten schoon te maken.

Met de Triplet kun je zeven, harken, scheppen en decoreren in zand. Met de Triplet maak je de mooiste zandkastelen, prachtige waterpartijen en de diepste grachten.  Door het handvat kun je water laten lopen en met de waterstraal de mooiste decoraties aanbrengen op je kasteel.

Met de Ballo breng je het water zonder te morsen naar je kasteelgracht, zandbak of de planten in de tuin. De ronde vorm en de uitloop van zacht rubber geven dit  prachtige ontwerp zijn unieke eigenschappen.

Quut is van plan om de komende jaren nog veel meer moois te ontwerpen om mee te spelen in  de tuin, in de zandbak, op het strand of in de zandtafel op school.

Wij van Co & Co gaan dat via onze circa 250 dealers in Nederland verkopen, stuk voor stuk winkels met passie voor spelen.
 winkelprijzen en kleuren : 
scoppi   € 19.99  . lagoon green ballo     € 14.99  . lagoon green en calypso pink triplet   € 6.99   . lagoon green                    . ocean purple                    . mellow yellow                    . calypso pink
Voor meer informatie over de producten van Quut, of onze andere producten zoals Wheelybug, Wishbonebike, Wheelyrunner,  Plasmacar, CoConuts, Ezyroller en Crazyforts kunt u contact opnemen met Co & Co bv, https://www.coandco.nl , pim@coandco.nl of 0623527450


Deel: ' Quut, cute beachtoys for boys and girls '
Lees ook