Rabobank-PC voor VAART!Forum

26 augustus 1999

Rabobank Sliedrecht stelt pc beschikbaar voor
VAART!, het e-mailplatform voor varenden

VAART!Forum, het e-mailplatform voor varenden, krijgt technische ondersteuning van de Rabobank Sliedrecht. De bank stelt een PC beschikbaar, die wordt ingezet bij het automatisch verzenden van dagelijks nieuws en informatie naar de bijna 300 deelnemers aan de rondzendlijst. Donderdag 26 augustus is de pc officieel overhandigd aan Dirk van der Meulen, initiatiefnemer van "VAART!".

Binnenvaartjournalist Dirk van der Meulen nam drie jaar geleden het initiatief voor het VAART!Forum. Vooral de laatste tijd groeit het forum sterk nu steeds meer binnenvaartondernemers het nut inzien van de computer aan boord met gebruik van Internet via hun GSM-telefoon. Dat doet een merkbaar zwaarder beroep op de berichtencomputer, die nu met behulp van de Rabobank wordt vervangen.

Vanaf het begin van VAART!Forum zat er op de binnenvaartpagina van Rabobank Sliedrecht een link naar de site van VAART! De Rabobank Sliedrecht heeft een groot belang in de binnenvaart en ondersteunt dit soort initiatieven dan ook graag.

VAART!Forum is als elektronisch medium gratis beschikbaar voor varenden. Deelnemers krijgen - waar ze ook varen - niet alleen elke dag scheepvaartnieuws in hun elektronische brievenbus, maar kunnen ook zelf vragen stellen of reageren op berichten van anderen. Wie mee wil doen kan zich aanmelden met een bericht aan het e-mailadres majordomo@oosix.icce.rug.nl met als enige tekst (let op de kleine L): subscribe vaart-l
Meer informatie over VAART!Forum en het complete berichtenarchief is te vinden op de Website http://www.vaart.nl/forum

VAART!
Ter Hunnepeplein 4
7437 VL Bathmen/NL
Telefoon: 0570-541925
e-mail: dvdm@compuserve.com

Deel: ' Rabobank Sliedrecht ondersteunt e-mailplatform voor varenden '
Lees ook