150 Klassieke Amerikaanse merknamen te koop bij Racebrook tijdens een weergaloze veiling met toonaangevende handelsmerken voor consumentenproducten en de detailhandel

NEW YORK--(BUSINESS WIRE)-- 20101110 --

Racebrook, een particuliere aandelenmaatschappij en veilingsspecialist die is gevestigd te New York, kondigt met genoegen de veiling aan van een ongekende portefeuille van 150 befaamde merknamen van Amerikaanse consumentenproducten en detailhandelsmerken die elk een unieke erfgoed vertegenwoordigen, door de consument gemakkelijk herkend worden, en historisch gezien van groot belang zijn. De veiling wordt live in New York City en online gehouden op 8 december om 10.00 uur in het historische Waldorf Astoria hotel in Manhattan. 30% van de merknamen wordt zonder minimumverkoopprijs verkocht.

“De afgelopen jaren is er in de hele wereld een hernieuwde belangstelling voor merknamen die nostalgie oproepen, en daarom is deze veiling van klassieke merken een zeldzame kans voor beleggers en vooruitdenkende bedrijven die willen profiteren van de authenticiteit die ze in de wereldmarkt bieden,” zegt John Cuticelli, de CEO van Racebrook. “De merknamen die we te koop aanbieden hebben een aanzienlijke merkwaarde.”

De veiling omvat 13 bedrijfscategorieën waaronder persoonlijke verzorging, voedsel & drank, business, kleding, woning, consumptiegoederen, technologie, financiële instellingen, speelgoed, de reisbranche, tijdschriften, milieu en sport, en biedt een uitgebreide kansen voor diverse bedrijfstakken. U vindt er onder andere iconische merknamen als American Brands, Inc., Handi-Wrap, Meister Brau, Shearson, Victrola, Lucky Whip, Phar-Mor, Braniff International, Bowery Savings Bank, Snow Crop, Allied Signal en vele andere.

“Een bekende merknaam kan gauw miljoenen dollars kosten, dus deze veiling biedt kopers de kans om een merknaam te kopen voor een fractie van de werkelijke waarde om de naam vervolgens weer commercieel in te zetten. Elk van deze merknamen kan met gemak de basis vormen voor een handel die 100 miljoen waard is. Deze merknamen werden - en worden nog steeds - in de hele wereld door de consumenten herkend,” aldus Cuticelli.

Racebrook beschikt over de noodzakelijke middelen en een uitgebreide ervaring op het gebied van veilingen als eigenaar van Sheldon Good & Company, het grootste veilinghuis op het gebied van onroerend goed in het land, en organiseert de veiling namens een ervaren groep voor merkbeheer en licentieverlening die jaren heeft gewerkt om deze ongeëvenaarde collectie te vergaren.

De veiling vindt plaats op woensdag 8 december in hotel Waldorf Astoria maar u kunt ook online bieden. De registratie begint om 9.00 uur, de veiling om 10.00 uur. Voor elke merknaam is er een informatiepakket voor bieders gemaakt dat u moet aanschaffen om te mogen bieden. Dat pakket bevat informatie over de merknaam en de basisgegevens ervan, een statusrapport, de domeinnaam, een historisch overzicht van het zakelijk gebruik en het dossier van het Amerikaanse octrooibureau, informatie over de veiling en de verkoopvoorwaarden. Voor meer informatie gaat u naar www.trademarkauctioninfo.com of belt u naar 800 374 4881.

OVER RACEBROOK

Racebrook Capital is een particuliere beleggingsonderneming die in 2004 is opgericht om te profiteren van verbeterde vooruitzichten en de verminderde tussenhandel in de vastgoed- en kapitaalmarkten. Racebrook Capital was oorspronkelijke een bedrijf uit de portefeuille van Warburg Pincus, een van de oudste particuliere beleggingsbedrijven ter wereld.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal welke als enige juridische geldigheid beoogt.

CONTACT:
M18 Co.
Michael Tavani, + 1 212-604-0318
F + 1 212-366-5715
M + 1 917-621-6826

Michael@M18Co.com

Deel: ' Racebrook in New York veilt 150 klassieke Amerikaanse merknamen '


Lees ook