Tom Coronel

5 Juni 2002: Racing for Holland treft laatste voorbereidingen voor Le Mans

Het Racing for Holland team is druk bezig met de laatste voorbereidingen voor de 24 uurs race van Le Mans. Alhoewel de race pas over anderhalve week van start gaat moet het team zich op maandagmiddag al melden in het centrum van Le Mans voor de technische keuring. Vervolgens vinden op woensdag- en donderdagavond de kwalificaties plaats. Alle reden dus om de koffers vast te pakken.

Le poster officiel - www.lemans.org

"Eergisteren hebben we m'n stoeltje gemaakt voor de race en aanstaande vrijdag hebben we voor de sponsors nog een kleine bijeenkomst op Zandvoort. De mensen die een advertentieblok hebben gekocht kunnen ons dan uitzwaaien en succes wensen. Uiteraard rijden we met de Dome dan ook nog een paar rondjes over het circuit, we zijn er tenslotte niet voor niets", aldus Tom. Voor degenen die er vrijdag nog bij willen zijn, volgens Tom zijn er nog blokken beschikbaar voor geïnteresseerden. "Een unieke kans, want het is allerminst zeker dat we het volgend jaar weer op deze manier doen", zo vertelde Jan Lammers eerder. Mocht je dus nog kans willen maken op bijvoorbeeld een testrit in de Le Mans Dome stuur dan even een email naar deze site.

Meer info over Le Mans en het Racing for Holland project is te vinden in onze Le Mans special. Uiteraard is www.coronel.nl aanwezig in Le Mans voor het laatste nieuws over Racing for Holland en Tom Coronel.
---

Zoekwoorden:

Deel: ' Racing for Holland treft laatste voorbereidingen voor Le Mans '
Lees ook