Ingezonden persbericht


Persbericht, TT Circuit Assen, 30 sept. 2001

Racingteam Drenthe uitgeroepen tot Team van het Jaar

De jaarlijkse prijs voor het Team van het Jaar is ditmaal ten deel gevallen aan het Racing Team Drenthe. Dit wegraceteam kreeg zaterdagavond op het TT Circuit Assen de titel Team van het Jaar 2001 toegekend door de Stichting Motorwegraces Assen. De jury is van mening dat Racing Team Drenthe de prijs volledig verdient. Om tot de slotsom te komen heeft de jury de motorwegraceteams die in het seizoen 2001 deelnamen aan het Open Nederlands kampioenschap beoordeeld op hun uitstraling en professionaliteit.

De keuze voor Racing Team Drenthe is ingegeven door het feit dat dit jonge enthousiaste team z n rijders weet te stimuleren. Volgens de jury heeft het team een uitgebalanceerde samenstelling met een ervaren coureur, een snel lerende coureur en een jeugdig aankomend talent. Racing Team Drenthe kenmerkt zich volgens het juryrapport door een professionele uitstraling en passende teamkleding, waarbij het tevens zichtbaar oog heeft voor zijn sponsors. Racing Team Drenthe beschikt over een eigentijdse website (www.racingteamdrenthe.nl) met relevante informatie die regelmatig wordt ververst. Aan het Racing Team Drenthe is een ervaren constructeur en tuner verbonden, die als oud-coureur waardevolle aanwijzingen aan de teamrijders verstrekt.

Het Racing Team Drenthe, zo gaat de jury verder, heeft de mogelijkheid in zich om tot groeiende prestaties van haar coureurs te komen en heeft de intentie dit door een goede begeleiding te realiseren. De prijs - een fraaie oorkonde - werd Racing Team Drenthe uitgereikt tijdens de traditionele Finishparty, zaterdagavond op het TT Circuit Assen. Deze Finishparty, een initiatief van de Stichting Motorwegraces Assen, vormt aan de vooravond van de laatste wegrace van het seizoen op zondag 30 september, de inleiding voor de officiële afsluiting van het racejaar 2001.

Niet voor publicatie:

Racing Team Drenthe is bereikbaar via: 0528 - 268 294 of email: info@racingteamdrenthe.nl

DeeCee Jeans coureur Stuart Voskamp is bereikbaar via: 06 53 20 60 70

Nadere informatie: Fred Lubbers, perschef SMA, 06 23 23 96 99

Deel: ' Racingteam Drenthe uitgeroepen tot Team van het Jaar '
Lees ook