ST. ROCK & ART HALL OF FAME

Radar Love meest favoriete Earring Song

'Radar Love' meest favoriete Golden Earring song

De door luisteraars van drie Haagse radiostations samengestelde 'Golden Earring Top 15' heeft volledig volgens de verwachting het nummer 'Radar Love' uit 1973 als meest favoriete song van deze Haagse rockband opgeleverd. Luisteraars van Radio West, Stads Radio Den Haag en Hofstad Radio konden via internet hun persoonlijke Top 3 insturen. Aan de hand daarvan is de definitieve hitlijst opgesteld. Het nummer 'When The Lady Smiles' eindigde op de tweede plaats, direct gevolgd door 'Twilight Zone'.

De 'Golden Earring Top 15' is donderdag 4 oktober tegelijkertijd uitgezonden op de genoemde radiostations. Het is voor het eerst dat deze omroepen op zo'n unieke manier samenwerken. De hitlijst werd gepresenteerd door Rinus Gerritsen, al sinds het begin in 1961 de bassist van de band.

De Top 15 markeert het einde van de 'Golden Earring Weken' die door Radio West, Stads Radio Den Haag en Hofstad Radio werden gehouden ter gelegenheid van de 'Golden Earring Jubilee' in het Atrium van het Haagse Stadhuis. Deze expositie is nog te zien tot en met zaterdag 6 oktober. De omroepen willen met deze weken aansluiten bij het Haags eerbetoon aan de belangrijkste rockband van haar stad.

De volledige Golden Earring Top 15 is als volgt:


1. Radar Love

2. When The Lady Smiles

3. Twilight Zone

4. Another 45 Miles

5. Long Blond Animal

6. Going To The Run

7. Just A Little Bit Of Peace In My Heart

8. She Flies On Strange Wings

9. The Devil Made Me Do It

10. Quiet Eyes

11. Back Home

12. Bombay

13. Why Do I

14. Johnny Make Believe

15. Dong Dong Diki Digi Dong

cultuur muziek varia

einde bericht


04 okt 01 19:30

Deel: ' 'Radar Love' meest favoriete Golden Earring song '
Lees ook