Ingezonden persbericht


<<...OLE_Obj...>>

Radio 538 geeft studentenkamer weg
Een jaar lang wonen in een stad naar keuze, f 5.000,- voor inrichting én verzekerd van een baan...

Hilversum, 27 augustus 2001 - Radio 538 geeft voor het derde achtereenvolgende jaar een studentenkamer weg in een stad naar keuze, waarbij de student dit jaar tevens is verzekerd van een leuke bijbaan. Na het succes van de twee voorgaande jaren maken studenten ook dit jaar kans op een kamer in het programma van Edwin Evers. Radio 538 betaalt een jaar lang de huur, stelt f 5.000,- ter beschikking voor de inrichting van de kamer en uitzendbureau Dactylo garandeert de winnaar bovendien een leuke bijbaan. Het enige dat studenten moeten doen, is een zo origineel mogelijke tegenprestatie bedenken en deze vervolgens ook uitvoeren.

De hele maand september kunnen luisteraars hun tegenprestatie doorgeven via www.radio538.nl en kans maken op de kamer. De leukste reacties worden uitgezonden op Radio 538. In de laatste week van september maakt Edwin Evers bekend wie de meest originele tegenprestatie heeft verzonnen en nodigt de eventuele winnaar uit om zijn of haar tegenprestatie uit te voeren.

Uiteraard zal Evers aanwezig zijn bij de uitvoering van de tegenprestatie en hiervan live verslag doen op Radio 538. Indien de tegenprestatie met succes wordt uitgevoerd, ontvangt de winnaar de sleutel van de studentenkamer die een jaar lang door 538 wordt betaald,
f 5.000,-- zakgeld om deze in te richten, een tweedehands fiets met vijf sloten en een jaar lang leuke bijbaantjes via Dactylo Uitzendbureau. 'Evers Staat Op!' is elke werkdag van 06.00 tot 10.00 uur te beluisteren op Radio 538.

Edwin Evers over de actie: "Radio 538 speelt met deze actie op een ludieke manier in op de woningnood onder de studenten. Vooral nu de introductieweken in volle gang zijn, zijn er erg veel studenten op zoek naar een woonruimte. Ik verwacht dan ook erg veel van de tegenprestaties van de studenten. Dit jaar kunnen ze niet meer aankomen zetten met het duwen van een tram of zwemmen in een Amsterdamse gracht want die tegenprestaties hebben we voorgaande jaren gehad!"

Radio = 538
Radio 538 is in heel Nederland via de kabel te ontvangen en in de ether op de volgende frequenties: Zeeland/ Randstad en ver daar buiten: 101.2 FM, Rotterdam/ Den Haag/ Eindhoven/ Arnhem/ Nijmegen/ Utrecht en omgeving: 101.5 FM, Groningen: 89.0 FM, Friesland/ Den Helder: 93.2 FM, Zwolle en omgeving: 93.6 FM. Meer informatie is te vinden op de internetsite www.radio538.nl.

Deel: ' Radio 538 geeft studentenkamer weg '
Lees ook