Ingezonden persbericht


RADIO 538 HOUDT NUMMER 1 POSITIE VAST

Hilversum, 29 september 2011 - Terwijl vakantieminnend Nederland in de buitenlandse zon lag, wisten de thuisblijvers Radio 538 nog steeds te vinden. In deze komkommertijd waar alle radiostations wat bereik inleverden, prijkt het groen paarse radiostation nog steeds bovenaan. Dit blijkt uit de meest recente luistercijfers van de maanden juli en augustus, die CLO RAB/Intomart GfK vanmorgen publiceerde. Het station mag zich met een marktaandeel van 11,4% nog steeds de enige echte nummer 1 noemen.

Tijdens de welverdiende vakantie van de bestbeluisterde dj Edwin Evers en de nummer één van de middag Ruud de Wild, wisten de andere dj's van Radio 538 de luisteraars vast te houden. Met Tim Klijn als waarnemer van het ochtendprogramma 'Evers Staat Op' en Niek van der Bruggen in de middag op de stoel van Ruud. Jens Timmermans nam twee weken naast zijn eigen programma 'Greatest Hits', ook het programma van Tim waar en droeg deze daarna over aan 53N8Club jock Martijn Muijs. Hierdoor draaide Kim tijdens de '53N8Club' zelf aan de knoppen.

Dennis Ruyer was deze zomer met '538 Dance Department' live vanaf de leukste festivals te horen en Mark Labrand wist, naast zijn onverslaanbare weekendprogramma's, alle onverwachte gaten te vullen! Ook Jeroen Nieuwenhuize scoorde zoals altijd hoog met zijn middagprogramma en niet te vergeten de onverwoestbare Nederlandse Top 40! DJ Jeff presenteert tegenwoordig met succes het populaire R&B programma 538 Juize en Barry Paf heeft sinds deze zomer - naast zijn avondprogramma - ook de privilege om samen met Froukje het weekend in te luiden, met het splinternieuwe programma "Friday Night Live"!

Jan-Willem Brüggenwirth, algemeen directeur Radio 538: 'Met de spitsen op vakantie, weet het team te blijven winnen! Dat bewijst hoe sterk onze club is.'

Meer informatie: www.radio538.nl

Radio 538
Radio 538 is grappig, bruisend, onvoorspelbaar, stoer, eigenzinnig, jongensachtig, groots en meeslepend. Immers: RADIO = 538! Al meer dan 18 jaar het leukste en best beluisterde radiostation van Nederland. Met energie, gedrevenheid en passie voor radio is Radio 538 erin geslaagd zowel de meeste luisteraars, als de meeste adverteerders aan zich te binden en de absolute nummer 1 te worden! Radio 538 is in heel Nederland in de ether op 102 FM te ontvangen via de volgende frequenties 102.1/ 102.3 Flevoland, Noord-Holland, 102.2 Groningen, 102.3 Noord-Brabant, Gelderland, Limburg, 102.4 Zeeland en Noord-Brabant 102.5 Friesland en Utrecht, 102.6 Overijssel en Gelderland, 102.7 Zuid-Holland en Drenthe en in Limburg op 891 AM te ontvangen. Radio 538 is ook via internet, kabel, digitale televisie en via mobiele telefoons op alle platforms als iPhone, Samsung, HTC, Blackberry en Nokia powered by Tunin.FM te beluisteren. Verder in heel Europa via de satelliet. Op 538gemist.nl zijn ook de beste audio en videofragmenten terug te vinden. Radio 538 is meer dan het bekende station alleen. Via de website zijn ook diverse digitale radiostations te beluisteren waaronder 538Juize, 538 Dance Department, 538 Hitzone e.a. Radio 538 is Top 40-muziek, de beste hits, Dance, R&B en natuurlijk de populaire DJ's Edwin Evers, Jeroen Nieuwenhuize, Armin van Buuren, Tim Klijn, Jens Timmermans, Dennis Ruyer, Ruud de Wild, Niek van der Bruggen, Mark Labrand, Martijn Muijs en Barry Paf. Kijk voor meer informatie op radio538.nl en radio538.info

Deel: ' Radio 538 houdt nummer 1 positie vast '
Lees ook