Ingezonden persbericht


Radio 538 stuurt geliefden massaal naar Parijs

Valentijnsdag=538: ieder uur kans op een reis naar Parijs

Hilversum, 11 februari 2003 - Luisteraars van Radio 538 maken op Valentijnsdag ieder uur kans op een romantisch weekend in de stad van de liefde: Parijs! De Valentijnswens kan op vrijdag 14 februari kenbaar worden gemaakt via SMS of telefoon op het moment dat de enige echte Valentijnskus voorbij komt. In totaal maakt men zestien keer kans om op vrijdag de reis te winnen en op zaterdag al onder de Eiffeltoren in Parijs te zitten. Naast de trip krijgen alle winnaars twee Siemens C55 mobiele telefoons om elkaar altijd te kunnen bereiken.

Barry's Op de Valreep

Aanstaande week zoekt dj Barry Paf bovendien elke avond om 23:50 uur stellen, die ooit in zijn programma hebben meegedaan aan het item 'Op de Valreep'. In dit radio-item bemiddelt Barry dagelijks tussen geliefden. Hoe is het met deze luisteraars, zijn ze getrouwd, hebben ze al kinderen en hoe is het afgelopen met bijgelegde ruzies? Gaat het nog steeds goed? En wat is er van hun relatie geworden? Op donderdagavond wordt er aan het meest romantische verhaal een diner voor twee weggegeven.

Barry Paf: 'In de wandelgangen heb ik de bijnaam "de Cupido op je radio" en daar ben ik trots op! In de vier jaar dat ik met "Op de Valreep" de uitzending afsluit, heb ik al heel wat luisteraars bij elkaar gebracht of fikse ruzies opgelost. Wist je dat er zelfs al twee kinderen naar mij genoemd zijn, die uit een Valreep-huwelijk zijn geboren? Geweldig he!'

Valentijnsdag, de dag van de liefde, de dag van Radio 538!

Radio = 538

Radio 538 is in heel Nederland via de kabel te ontvangen en in de ether op de volgende frequenties: Zeeland/ Randstad en ver daar buiten: 101.2 FM, Rotterdam/ Den Haag/ Eindhoven/ Arnhem/ Nijmegen/ Utrecht en omgeving: 101.5 FM, Groningen: 89.0 FM, Friesland: 93.2 FM, Zwolle en omgeving: 93.6 FM. Meer informatie is te vinden op de internetsite www.radio538.nl.

Deel: ' Radio 538 stuurt geliefden massaal naar Parijs '
Lees ook