Ingezonden persbericht


Radio 538 wint BNN's Roemruchte Radioreeks

Mediaprogramma Storing roept Radio 538 uit tot beste radiostation

Hilversum, 24 mei 2002 - Gisteren is Radio 538 door het BNN mediaprogramma Storing op Radio 1, uitgeroepen tot beste radiostation van Nederland. Het radioprogramma heeft de afgelopen weken de diverse Nederlandse radiostations doorgelicht en voorzien van een rapport. Radio 538 kwam gisteren als beste uit de bus met een 8,5 als rapportcijfer.

In het juryrapport werd Radio 538 getypeerd als een radiostation dat het imago heeft van een winnaar. De jury lichtte tijdens de uitzending tevens toe dat de combinatie van een strak format en de diverse personalities met ieder een eigen geluid ook één van de redenen was om Radio 538 uit te roepen als winnaar van de Roemruchte Radiobokaal.

In totaal zijn er 20 radiostations doorgelicht door de makers van Storing. Tweede plaats was voor de gezamenlijke publieke regionale omroepen en de derde plaats werd gedeeld door Sky Radio en Kink FM

Marketing Manager Michel Palmen nam de bokaal namens Radio 538 in ontvangst. "We zijn erg blij met deze waardering door onze collega's van BNN. De bokaal staat te glimmen in onze kantine en krijgt een mooi plekje in onze prijzenkast.", aldus Palmen over de overwinning.

Radio = 538
Radio 538 is in heel Nederland via de kabel te ontvangen en in de ether op de volgende frequenties: Zeeland/ Randstad en ver daar buiten: 101.2 FM, Rotterdam/ Den Haag/ Eindhoven/ Arnhem/ Nijmegen/ Utrecht en omgeving: 101.5 FM, Groningen: 89.0 FM, Friesland/ Den Helder: 93.2 FM, Zwolle en omgeving: 93.6 FM. Meer informatie is te vinden op de internetsite www.radio538.nl.

Deel: ' Radio 538 wint BNN's Roemruchte Radioreeks '
Lees ook