RTV West

89.3 Radio West, van vroeg tot laat vernieuwst

24 maart 2003

Vanaf maandag 31 maart is Radio West te horen op 89.3 FM

Radio West verhuist met ingang van 31 maart naar de nieuwe frequentie 89.3 FM: verhuis mee met Radio West en stem af op 89.3 FM. Alleen bij radios die Radio West via de ether ontvangen dient men de voorkeuze toets opnieuw in te stellen. Dus zet de voorkeuze knop van de autoradio, wekkerradio, of transistorradio op 89.3 FM...en Radio West is weer te beluisteren.
Let op: de kabelfrequentie blijft gelijk, dus voor toestellen die Radio West via de kabel ontvangen, verandert er niets

Waarom gaat Radio West naar 89.3 FM?
De overheid wil een efficiëntere indeling van de ether waardoor ruimte ontstaat voor meer zenders, de zogenaamde Zero Base Regeling. Daarom moet Radio West in de ether naar een andere FM frequentie verhuizen. Dat is dus 89.3 FM.

Een nieuwe frequentie, een nieuw geluid
Vanaf maandag 31 maart gaat 89.3 Radio West iets unieks doen in Nederland. Tussen 06.00 uur s ochtends en 19.00 uur s avonds zal de zender Talk Radio uitzenden. Een eigen nieuwsbulletin, reportages en studiogesprekken wisselen elkaar af. Veel aandacht voor actualiteiten uit binnen - en buitenland. Afgewisseld met actuele verkeersinformatie en het meest recente weerbericht .
De nieuwsredactie van 89.3 Radio West heeft zich de afgelopen maanden intensief voorbereid op het nieuwe programmaformat. Een Amerikaans praatradio-specialiste heeft de redactie getraind. Er zijn motorrijlessen gevolg, zodat de verslaggevers op de motor nog sneller ter plaatse zijn.

89.3 Radio West, van vroeg tot laat vernieuwst
De veranderingen bij 89.3 Radio West zijn niet alleen te horen , maar ook te zien. Posters, advertenties, spotjes op TV West en zelfs een zeppelin vestigen de aandacht van de luisteraar op de veranderingen bij de zender. De slogan 89.3 Radio West van vroeg tot laat vernieuwst en een oor spelen een centrale rol in de publiciteitscampagne.

Talkradio, 89.3 Radio West is er klaar voor
Een enthousiaste ploeg presentatoren staat klaar om de programmas op 89.3 Radio West de nieuws en informatie zender te presenteren. Op 20 maart heeft het team de vuurdoop doorstaan; op de eerste dag van de tweede golfoorlog heeft de redactie van 89.3 Radio West de hele dag een actuele uitzending gemaakt zonder muziek. En aan de vele reacties van de luisteraars is te merken dat de nieuwe formule goed bevalt.

89.3 Radio West blijft uiteraard Rampenzender
Dus als de sirene gaat, sluit ramen en deuren
En luister naar 89.3 Radio West

20 maart 2003
Vuurdoop voor Radio West

18 maart 2003
De hand van de meester, documentaire over Erik Vos exclusief op TV West

6 maart 2003
Vanaf 31 maart: Radio West op 89.3 FM

Zoekwoorden:

Deel: ' Radio West op 89.3 FM '
Lees ook