Ingezonden persbericht


Persbericht van: Organisatie MEGA 70's PARTY
Herman Potgieter: 06-21588684

Voorverkoop vliegend van start

RADIOSTATIONS HAKEN IN OP 'MEGA 70's PARTY'

De aankondiging van de eerste MEGA 70's PARTY, op vrijdag 31 mei in het EXPO Center Hengelo, heeft ertoe geleid dat drie populaire radiostations hebben ingehaakt. Hot Radio, Rebecca en Radio 10 FM (v.h. Radio 10 Gold) zetten het nieuwe muziekevenement in om (nog) meer bekendheid te krijgen. Gedrieën geven ze daarmee aan het evenement, dat muzikaal terug gaat naar the seventies maar, met Wipneus en Pim ook een zeer actuele party is, van harte te steunen.

Vanuit alle uithoeken van het land informeerden fans van MUD, BONEY M., THE RUBETTES en MIDDLE OF THE ROAD of de aankondigingen in de media klopten. Organisator Herman Potgieter kon dit steeds beamen: "Ik kan me voorstellen dat mensen ons bellen want het is voor het eerst dat deze bands elkaar op het podium ontmoeten. Ze komen dus echt! Ik heb het heel vaak herhaald en steeds vaker bedacht ik dat we toch wel met een heel uniek en leuk feestje bezig zijn. Alle bands komen met de gezichtsbepalende bandleden die ook in the seventies de grote successen boekten. Met de managers is ook afgesproken dat hun bands alleen de greatest hits zullen spelen. En tegen de mensen die WIPNEUS en PIM nog nooit hebben beleefd wil ik alleen maar zeggen: spaar energie, want je zult het nodig hebben. Alles wat er na het muzikale 'geweld' van de bands nog dansbaar is komt voorbij bij dit fantastische maar supermaffe deejayduo. Het begrip 'uit je dak gaan' krijgt bij WIPNEUS en PIM een veel leukere inhoud. 'Deze vuist op deze vuist' heeft niets met boksen, maar alles maar met de enige echte Ome Willem (Edwin Rutten) te maken. En Ome Willem is ook op ons feestje. Hij zal weer aan een stampvol Expo Center vragen: 'lust je nog een broodje poep?', aldus Herman Potgieter."

U vindt het Expo Center Hengelo aan de A1 (zuidbaan), afslag 30. De voorverkoop loopt inmiddels en is nationaal ingezet. Tickets (25 Euro) zijn in de voorverkoop alleen te koop bij: Expo Center Hengelo, VVV Hengelo, VVV Almelo, Ticket Service via www.ticketservice.nl of 0900-3001250) en de bekende voorverkooppunten: 150 grotere postkantoren, 33 Grens Wissel Kantoren, 10 grotere VVV kantoren. Voor Duitsland: exclusief bij: Georgies Laden, Stadtsring 33-35 in Nordhorn tel. 049-(0)5921 - 2930. De ticketprijzen zijn excl. service of reserveringskosten. Voor GROEPSVERVOER is zelfs een speciaal arrangement samengesteld. Kijk op www.gebo.nl of informeer op 0529 - 48 12 34.


-einde persbericht-

Deel: ' Radiostations haken in op 'Mega 70's Party' '
Lees ook