Ingezonden persbericht


PERSBERICHT:

'Get More' bij Radisson SAS...
RADISSON SAS LANCEERT NIEUW LOYALITEITSPROGRAMMA

Amsterdam, 25 mei 2004... Radisson SAS Hotels & Resorts heeft een nieuw loyaliteitsprogramma ontwikkeld dat op 1 juli van start gaat met een extra speciale aanbieding: sparen voor gratis overnachtingen. Het programma heet 'Get More' en richt zich op toeristische hotelgasten, die door lid te worden gebruik kunnen maken van allerlei exclusieve hotelaanbiedingen waaronder kortingen op de kamerprijs en in de restaurants.

Get More: Radisson SAS biedt meer
Per 1 mei kan iedereen 'Get More' kaarthouder worden voor 10 euro. Het 'Get More' lidmaatschap biedt speciale tarieven aan in Radisson SAS Hotels over de hele wereld en is één jaar geldig. De kaart kan online gekocht worden via www.summermagic.net of in de deelnemende hotels en is geldig tot en met 30 april 2005.

'Get More' start met een speciale zomeraanbieding: wie in juli of augustus vier nachten verblijft in één van de Radisson SAS Hotels krijgt de vijfde nacht gratis! Deze speciale aanbieding loopt tot 31 augustus 2004, ook in Amsterdam.

Rezidor SAS Hospitality, de moedermaatschappij van Radisson SAS, beheert momenteel 127 Radisson SAS Hotels & Resorts in 37 landen en heeft 30 projecten in ontwikkeling. Hiermee is het één van de snelst groeiende hospitality bedrijven ter wereld. Rezidor SAS is volledig eigendom van de SAS Groep en omvat de volgende hotelmerken: Radisson SAS, Regent, Country en Park Inn. Per maart 2003 is de portfolio uitgebreid met het lifestyle hotelmerk Cerruti, in samenwerking met het gelijknamige modemerk. Rezidor SAS verwacht tegen 2012 circa 700 hotels in Europa, het Midden Oosten en West Afrika te beheren.

De Nederlandse hotels van Radisson SAS Hotels & Resorts zijn gevestigd in Amsterdam (Radisson SAS Hotel Amsterdam - 243 kamers, centraal gelegen, conferentiefaciliteiten, restaurant De Palmboom) en op Schiphol-Rijk (Radisson SAS Hotel Amsterdam Airport - 279 kamers, 16 conferentieruimtes, fitness, Talavera restaurant).

Bel voor reserveringen in één van de meer dan 400 Radisson Hotels & Resorts het gratis nummer (in Europa): 00800 3333 3333, bezoek www.radissonsas.com of neem contact op met uw reisagent. Bel voor reserveringen in één van de meer dan 400 Radisson Hotels & Resorts het gratis nummer (in Europa): 00800 3333 3333, bezoek www.radissonsas.com of neem contact op met uw reisagent.

Deel: ' Radisson sas lanceert nieuw loyaliteitsprogramma '
Lees ook