Rado
Rado speelt in op trend met introductie eigentijds horloge: Integral Steel
17 - 5 - 2000
Nieuwe Integral steel-serie past zich prima aan bij huidige metaalkleurige accessoires

Het Zwitserse horlogemerk Rado introduceert deze zomer een uitbreiding op de bestaande Integral-collectie: de Integral Steel. Rado speelt hiermee precies in op het huidige modebeeld, gekenmerkt door lichtgekleurde metalen accessoires voor zowel de man als de vrouw. Rado heeft het tijdloze design van de Integral stijlvol vormgegeven door gebruik te maken van zwarte en staalkleurige elementen. Het draagcomfort van de Integral Steel is uiteraard gelijk gebleven aan dat van de bestaande Integral modellen; het horloge heeft door het anatomische design en de lichte, slanke keramische schakels een uitstekend draagcomfort.
Vervaardigd uit high-tech materialen
De Integral Steel is verkrijgbaar in twee kleurvarianten: geheel uitgevoerd met staalkleurige schakels of een uitvoering met afwisselend zwarte en staalkleurige schakels in de band. De wijzerplaat is, afhankelijk van de kleur van de band, uitgevoerd in een zwarte of platina kleur. Zowel de horlogekast als de band van de Integral Steel zijn gemaakt van krasvast high-tech keramiek. Het horloge is voorzien van krasvast, gerond saffierglas met subtiele decoraties, waardoor de kast en de band vloeiend in elkaar overlopen. De staalkleurige sluiting is gemaakt van titanium en beschikt net als het saffierkristal en de high-tech keramiek over ultieme hardheid, is huidvriendelijk en zeer duurzaam. Daarnaast geven deze materialen het horloge een uitzonderlijke glans.

Rado brengt de Integral Steel, net als de andere Integral modellen, in meerdere uitvoeringen op de markt. Deze Integral Steel heeft naast een uitvoering met een puntindex op de wijzerplaat, een jubilé uitvoering met diamantjes op en rond de wijzerplaat of de super jubilé voorzien van een rij met diamantjes aan beide zijden van de horlogekast. De tot 30 meter waterdichte Rado Integral Steel zal in drie verschillende formaten verkrijgbaar zijn; klein, midden en groot, voor een verkoopprijs vanaf NLG 2.495,- bij door Rado geselecteerde juweliers. Rado specialiseert zich sinds de oprichting in 1957 in het ontwerpen en ontwikkelen van duurzame horloges, die daarnaast ook over een tijdloze vormgeving beschikken. Rado heeft er altijd naar gestreefd om innovatieve materialen en technieken te gebruiken. In de afgelopen jaren hebben Rado´s ontwerpers continue technische en visuele duurzaamheid in combinatie met innovatie tot uiting gebracht in de ontwerpen van de horloges. Rado Nederland is onderdeel van The Swatch Group Netherlands en is gevestigd in Maastricht.

Deel: ' Rado speelt in op trend met introductie eigentijds horloge '
Lees ook