RANDSTAD TRANSPORTDIENSTEN

Randstad Transportdiensten werft honderden medewerkers
Randstad Transportdiensten biedt chauffeurs aan eigen werktijd in te delen

Randstad Transportdiensten werft honderden medewerkers voor transportbranche in Midden-Nederland.

Rotterdam, 24 maart 2000 - Randstad werft voor vele transportbedrijven in Midden-Nederland honderden beroeps-chauffeurs. Op zaterdag 1 april organiseert Randstad daarom een Transport Opstapdag bij de Goudreinet in Veenendaal. Tijdens deze dag kunnen bezoekers alles te weten komen over het veelzijdige beroep van chauffeur. Randstad verstrekt informatie over werken voor diverse opdrachtgevers en over de verschillende opleidings-mogelijkheden die Randstad biedt. Chauffeurs kunnen bij Randstad zelf bepalen hoeveel en wanneer ze willen werken. Indien mogelijk plaatst Randstad chauffeurs bij de werkgever van hun keuze.

Aan het beroep van vrachtwagen- en buschauffeur worden steeds hogere eisen gesteld. Het takenpakket en de vakbekwaamheid van medewerkers verandert daardoor. Zij worden steeds meer dienstverleners. Beroepschauffeurs worden beter opgeleid en eisen steeds meer flexibiliteit van hun werkgevers. Naast deze ontwikkeling is er een groot tekort aan beroepschauffeurs. Met name nu het hoogseizoen in de regio aanbreekt.

Randstad Transportdiensten speelt hierop in met een Transport Opstapdag. Zij biedt medewerkers optimale flexibiliteit in arbeid naast volledige en aanvullende cursussen en opleidingen. Geïnteresseerde kandidaten met een rijbewijs B kunnen zich ter plaatse in laten schrijven, maar kunnen er ook terecht voor algemene informatie over opleidingen en werken via Randstad Transportdiensten.

Herintredende werknemers en ervaren chauffeurs
Randstad werft naast ervaren chauffeurs ook herintredende mannen en vrouwen, die door Randstad Transportdiensten worden opgeleid tot beroepschauffeur.

Opstapdag in Veenendaal
Deze dag wordt georganiseerd door Randstad Transportdiensten bij de Goudreinet in Veenendaal langs de A12. Tijdens deze dag is er veel te zien en te beleven, men kan gratis korte rijlessen volgen, een behendigheidsparcours per vrachtauto afleggen, een chauffeursopleiding winnen middels een prijsvraag en allerlei informatie verkrijgen over veiligheid en opleidingen. Er zijn diverse grote opdrachtgevers aanwezig en daarnaast showen een aantal merken hun nieuwste modellen vrachtauto's. De Transport Opstapdag vindt plaats op zaterdag 1 april. De openingstijden zijn van 10:00 tot 15:00 uur.
Banenweek in Midden-Nederland
Aansluitend op de Opstapdag van 1 april organiseert Randstad Transportdiensten een Banenweek op haar vestigingen in Midden Nederland (Apeldoorn, Amersfoort, Nieuwegein, Duiven, Tiel) van 10 tot en met 14 april. De vestigingen hebben dan verruimde openingstijden. Chauffeurs kunnen zich inschrijven en hebben inzage in alle bestaande vacatures voor vele opdrachtgevers op regionaal, nationaal en internationaal niveau.


Deel: ' Randstad Transportdiensten werft honderden medewerkers '
Lees ook