Rational User Conference 2001 biedt technische tools, tips en technieken om sneller en beter software te creëren

Schiphol-Rijk, 25 april 2001 - Rational Software organiseert van 22 tot en met 26 juli in Denver, Colorado (VS), de Rational User Conference 2001 'Blazing New Trails'. Dit evenement biedt ontwikkelaars uit de hele wereld technische en tactische kennis, tools, diensten en 'best practices' voor het creëren van oplossingen met behulp van Rational-ontwikkeltools. Geïnteresseerden kunnen zich per direct inschrijven via de website van Rational (www.rational.com/ruc/).

Tijdens de Rational User Conference 2001 kunnen de bezoekers kiezen uit 10 tracks met ruim 200 technische sessies die de gehele ontwikkelcyclus beslaan. De presentaties worden verzorgd door experts uit de industrie en specialisten van Rational, en concentreren zich op de producttechnologie van Rational en 'best practices'. Daarnaast tonen Rational Unified Partners in een aparte beursruimte hun oplossingen en technologieën.

Naast de drie-en-een-halve dag durende conferentie, biedt Rational University bezoekers de mogelijkheid een aantal lezingen te bezoeken, waarbij verschillende Rational-tools en -disciplines aan bod komen. Ook bestaat de mogelijk om deel te nemen aan kosteloze hands-on workshops over Rational Suite. Tijdens deze drie uur durende workshops maken de deelnemers kennis met de voordelen van geïntegreerd vereistenbeheer, visual modeling, configuratiemanagement en automatisch testen voor hun huidige software-ontwikkelomgeving.

De conferentie zal geopend worden door Paul Levy en Mike Devlin, oprichters en respectievelijk chairman en CEO van Rational Software, en pioniers op het gebied van software-ontwikkeling, met hun keynote "Better Software Makes Better Business: Blazing new Trails to Success". Daarbij zullen zij spreken over de lifecycle-management tools van Rational, de groeiende rol van software-ontwikkelaars in onze software-gebaseerde economie en succesvolle implementaties bij klanten met behulp van de geïntegreerde tools, processen en diensten van Rational.

Larry DeBoever, president van de META Group, zal op dinsdag 24 juli de industry-keynote verzorgen. Hij is een expert op het gebied van ondernemingsbrede technische architectuur en systeemintegratie, en beschikt over 28 jaar IT-ervaring op het gebied van onder andere systeemprogrammering, netwerkontwerp, gedistribueerde systemen, database- en tool-ontwikkeling, en systeemintegratie.

"De manier waarop software wordt ontwikkeld, is aan het veranderen. Tijdens de Rational User Conference 2001 krijgen de bezoekers toegang tot de nieuwste tools, trends en informatie uit de Rational-gemeenschap van industrieleiders en -trendsetters, en kunnen zij kennis uitwisselen en 'netwerken' met collega's," zegt Eric Schurr, senior vice president of Marketing bij Rational Software. "De conferentie richt zich op de gehele software-ontwikkelcyclus en biedt cruciale product- en industrieinzichten voor ieder lid van een ontwikkelteam."

De Rational User Conference 2001 wordt van 22 tot en met 26 juli georganiseerd in het Denver Convention Center. Wie zich voor 27 april 2001 registreert, betaalt een speciale kortingsprijs van $995. Het registratiebedrag omvat: toegang tot alle sessies, toegang tot de beursvloer, speciale evenementen- en welkomstrecepties, ontbijt, lunch en versnaperingen, en conferentiemateriaal.

Meer informatie over Rational User Conference is te vinden op www.rational.com/ruc/.

Wie wil weten wat bezoekers vonden van de vorige Rational User Conferencen kan daarvan een impressie krijgen op: http://real.rational.com:7070/ramgen/RUC2000.rm.

Rational Software
Rational Software (Nasdaq: RATL), the e-development company levert een combinatie van tools, services en software engineering best practices voor het ontwikkelen van software voor e-business, infrastructuur, devices en embedded systems. Rational's e-ontwikkeloplossingen helpen organisaties de softwareontwikkelingsparadox te overbruggen door de time-to-market te versnellen, terwijl de kwaliteit blijft gewaarborgd. Rational's geïntegreerde oplossing vereenvoudigt het aanschaffen, de inzet en het ondersteunen van een uitgebreid ontwikkelplatform, waarbij de totale gebruikskosten omlaag gaan.

Rational biedt oplossingen voor de gehele softwareontwikkelcyclus, van requirement management, en visueel modeleren tot automatisch testen en versiebeheer. Deze oplossingen ondersteunen de meest gangbare programmeertalen, databases, ERP-systemen en middleware-technologieën op Windows-, Linux- en UNIX- platforms. Rational is opgericht in 1981 en een van 's werelds grootste software bedrijven, realiseerde in 2000 (dat eindigde december 2000) een omzet van 754 miljoen dollar (837 miljoen euro). Het bedrijf biedt wereldwijd aan meer dan 4000 mensen werk. Meer informatie over Rational is te vinden op: http://www.rational.com/benelux.

Voor meer informatie
Rational Software Benelux B.V., Epco Pottinga, telefoon 020- 45 46 300, e-mail epotting@rational.com, of Monogram Communication Strategies (MCS) BV, Robert W. de Moll, telefoon 023 - 5628208, e-mail robertdm@monogram.nl

Rational Software, Rational Suite Enterprise, Rational AnalystStudio, Rational DevelopmentStudio, Rational TestStudio, Rational PerformanceStudio, Rational Rose, Rational ClearCase, RequisiteProe en het Rational-logo zijn handelsmerken of geregistreerde handelsmerken van Rational Software Corporation in de Verenigde Staten en in andere landen.

Deel: ' Rational User Conference 2001 'Blazing New Trails' '
Lees ook