--- PERSBERICHT --- Hengelo, 17 juli 2001

Razendsnel Internet voor bedrijven in Centrum Enschede

Bedrijven in Enschede Centrum kunnen vanaf heden gebruik maken van razendsnel breedband Internet. Met Wireless Access van IntroWeb krijgen bedrijven voor een sterk concurrerend bedrag draadloos toegang tot Internet. Internetprovider IntroWeb realiseert in samenwerking met Progress Automatisering een hoogwaardig draadloos netwerk in Twente op basis van diverse 100 Mb verbindingen.

Internet door de lucht
Bedrijven die een abonnement afsluiten, kunnen via een zend- en ontvangstschotel contact maken met het Internet. In het centrum is een centrale straalantenne geplaatst, die de datastroom met dezelfde hoge snelheid verder stuurt naar IntroWeb. De directe koppeling met de Internetbackbone van IntroWeb zorgt ervoor dat nergens in het traject snelheidsverlies optreedt.

Toepassingen
Naast het razendsnel ontvangen van Internet, is dit systeem ideaal voor bedrijven met medewerkers die vanuit de buitendienst databases op het bedrijf moeten kunnen inzien. Ook thuiswerkers kunnen op deze manier zeer snel bestanden en programma's op kantoor benaderen. Draadloos Internet is daarnaast zeer geschikt om verschillende vestigingen via Internet met elkaar te koppelen. Door de zeer snelle verbinding kunnen de vestigingen probleemloos dezelfde programmatuur en databases gebruiken.

De IntroCom Groep
Naast Wireless Access biedt IntroWeb ook breedband Internet als ADSL verbinding en via de kabel. Internet Service Provider IntroWeb en ICT-beveiliger IntroCom zijn ieder specialist in hun eigen vakgebied. Verenigd in de IntroCom Groep vormen we samen een ijzersterk team met een grote meerwaarde als het gaat om zakelijke Internetoplossingen. Kortom, alle kennis van Internet en beveiliging gebundeld op één adres. Een sterke combinatie.


--- einde persbericht ---

Voor meer informatie kunt u kijken op:
https://www.introweb.nl/toegang/wireless

Of neem contact op met:
Petra Hogevonder
Marketing en communicatie IntroWeb
Tel: 074-243 01 05
Fax: 074-242 98 95
E-mail: hogevonder@introcom.nl

Deel: ' Razendsnel Internet voor bedrijven in Centrum Enschede '
Lees ook