REMAX

RE/MAX: de eerste makelaarsorganisatie die Formule 1 sponsort

RE/MAX Makelaars: de eerste makelaarsorganisatie die Formule 1 sponsort.

Apeldoorn, 10 maart 2003 RE/MAX Europa heeft afgelopen week een sponsor-contract gesloten met het Formule 1 Team Jordan Grand Prix. Afgelopen weekend tijdens de 2003 Formule 1 Grand Prix in Melbourne Australië prijkten de RE/MAX-logos op de spiegels van de gele bolide Jordan Ford EJ13 van teamcoureur Giancarlo Fisichella.

Afgelopen week tijdens de viering van het 30-jarig bestaan van de internationale makelaarsorganisatie RE/MAX in Las Vegas maakte Chief Operation Officer RE/MAX Europe, William A. Soteroff, bekend dat in gezamenlijk overleg met de Europese landen is besloten om een sponsorcontract te sluiten met Team Jordan. In 1991 waagt Eddie Jordan de stap naar de Formule 1. De Noord-Ier heeft Eddie Jordan Racing in 1980 opgericht. In 1983 hangt hij de helm aan de wilgen en concentreert zich op zijn team, dat aanvankelijk uitkomt in de Formule 3 en Formule 3000. Omdat seizoen 2002 geen goed jaar was voor Jordan werd de Honda motor begin dit jaar vervangen door een Ford-motor en moest de Japanse coureur Takuma Sato het veld ruimen voor de Engelsman Ralph Firman. Fisichella en Firman moeten zich in 2003 waarmaken want stiekem heeft iedereen nog veel sympathie voor Eddie Jordan.

RE/MAX, een internationale franchise makelaarsorganisatie die meer onroerend goed transacties tot stand brengt dan ieder ander netwerk in de wereld, heeft ter verbreding van haar merknaam in Europa thans voor de sponsoring van de formule 1 autosport gekozen. RE/MAX is al jarenlang een belangrijke sponsor van ARCA (Automobile Racing Club of America) RE/MAX stockcar racing en hoofdsponsor van Team RE/MAX Racing. De grondlegger en voorzitter van de Raad van Bestuur van de internationale RE/MAX organisatie, Davy Lee Liniger, is zelf coureur in de NASCAR en ARCA racesport.

12)Ik ben absoluut verheugd dat RE/MAX Jordan Ford als haar partner heeft gekozen ter uitbreiding van haar betrokkenheid bij de internationale autosport, aldus Eddie Jordan, Chief Executive van Jordan Grand Prix.RE/MAX is in Europa een groot makelaarsnetwerk en de beslissing op Formule 1 te benutten als een platform om haar merknaam te promoten getuigt van een geweldig vertrouwen in de sport en in Jordan Ford. We zien er naar uit om met hen samen te werken om zodoende de betrokkenheid van RE/MAX zo succesvol mogelijk te maken.

De directeuren van RE/MAX in Nederland, Gerard van den Heuvel en Felix de Wit, zijn enorm blij met het sponsorcontract. Wij geloven dat Formule 1 één van de beste takken van sport is om cliënten te bereiken in Nederland, Europa en in de rest van de wereld. Het Jordan Team getuigt van kwaliteit, gedrevenheid en doorzettingsvermogen. Juist daar onderkennen wij de synergie met onze makelaarsorganisatie, aldus Van den Heuvel & De Wit. Begin dit jaar tijdens de viering van het 1e lustrum van RE/MAX in Nederland presenteerde de directie haar doelstellingen voor het jaar 2003: groei van het aantal kantoren (franchisenemers), groei van het aantal makelaars in de kantoren (allen zelfstandig ondernemer) en groei van de naamsbekendheid van de organisatie bij de consument. Juist voor deze laatste doelstelling is het onlangs gesloten sponsorcontract een geweldig hulpmiddel. Met het sponsorcontract voor het jaar 2003 is een bedrag gemoeid van enkele honderdduizenden Euros wat wordt gefinancierd uit het door alle in Europa aangesloten makelaars opgebouwde promotiefonds.


---

---

Deel: ' RE/MAX eerste makelaarsorganisatie die Formule 1 sponsort '
Lees ook