Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Duiven, 4 september 2001

Naar aanleiding van de recente publicaties (o.a. Carp04/09/2001#36) betreffende de heer Prof. Dr. Wilhelmus S.P. Fortuyn en zijn toetreding tot de politieke partij Leefbaar Nederland, vraagt de Organisatie van Onbelangrijke Mensen OOM de aandacht voor het volgende.

De heer Fortuyn zal het politieke veld betreden met zeer aantrekkelijke programmapunten. Een aanzienlijk aantal van deze punten stemt overeen met hetgeen de Organisatie van Onbelangrijke Mensen in de afgelopen jaren onder andere heeft bepleit in het literaire periodiek Vrijstaat Austerlitz.

De heer Fortuyn meldde ons reeds in zijn brief (SAL/93.021) van 12 juli 1993:

`Ik zal uw initiatief meenemen in mijn dit najaar bij (naam uitgeverij) verschijnende boek' (...)

De Organisatie van Onbelangrijke Mensen wil hier benadrukken dat de heer Fortuyn, behoudens een briefwisseling, op geen enkele wijze gelieerd is aan ons verband. De wijze waarop hij de rijke traditie van de Islam in neerbuigende bewoordingen tegemoet meent te moeten treden, vertoont in onze ogen barbaarse trekken.

Oom zegt: `Moskeeën moeten niet worden afgeluisterd. Vrijheid van Godsdienst is zo `Nederlands als het maar kan. Laat Nederland Nederlands blijven, Fortuyn!

OOM

Het bestuur: Ruben van Gogh, Pascal van der Maas, Tommy Wieringa, Arjan Witte. Reacties: rising@telekabel.nl
Operationele afzender: Arjan Witte, telefoonnummer: 06 18337281.

Zoekwoorden:

Deel: ' Reactie inzake Fortuyn en partij Leefbaar Nederland '
Lees ook