Ingezonden persbericht---
PERSBERICHT

---

RealTracker neemt browse.nu (redirect) activiteiten van Letsclick over

Amsterdam, 28 september 2001 - Het Amsterdamse bedrijf RealTracker maakt bekend dat het de www.browse.nu (redirect service) activiteiten en gebruikers van Letsclick heeft overgenomen. RealTracker zal deze overgenomen activiteiten onderbrengen bij haar nieuw te lanceren onderdeel RealHomepageTools waar half oktober meer over bekend zal worden gemaakt.

Browse.nu is een dienst waarbij homepage eigenaren met een lange URL (bijvoorbeeld http://ww.geocities.com/users/amsterdam/piet/index.html) een korte URL kunnen aanvragen (bijvoorbeeld http://piet.browse.nu) waarna de bezoeker vervolgens doorgestuurd wordt naar de daadwerkelijk homepage locatie. Naast het browse.nu domein kunnen gebruikers ook gebruik maken van de domeinen beam.nu, begin.nu, bewonder.nu, flits.nu, gil.nu, tik.nu, wens.nu, tover.nu, lach.nu en mompel.nu en wordt elke gebruiker ook voorzien van een zogenaamd 'mail-for-life' forwardadres dat overeenkomt met het aangevraagde redirect URL (bijvoorbeeld piet@browse.nu). Voor de browse.nu gebruikers zal er na de overname door RealTracker niets veranderen.

"Wij zijn bijzonder blij met deze overname omdat deze ons een flinke 'push' zal geven in de markt van homepagetools waar RealTracker zich actief op wilt richten. Half oktober zullen wij nog meer nieuwe activiteiten bekend maken.", aldus Arjan de Raaf, Managing Director van RealTracker.

RealTracker

RealTracker is een snelgroeiende Nederlandse onderneming die zich richt op het meten van het bezoek aan Internet websites en homepages, zowel nationaal als internationaal. RealTracker is opgezet door ervaren Internet ondernemers en wordt gehost in de moderne netwerken van Level3 en UUNET. Vandaag de dag maken meer dan 1 miljoen particulieren en ruim 40.000 bedrijven gebruik van de RealTracker producten. De verwachting is dat het bedrijf eind 2001 winst zal boeken. Voor meer informatie kan men terecht op www.realtracker.com (particlieren) en op http://business.realtracker.com (bedrijven).


---

Voor vragen over dit persbericht:

Arjan de Raaf (Managing Director)
Media Highway International - RealTracker, Inc.
Nieuwpoortstraat 98a, 1055 RZ Amsterdam
Telefoon: 020-6826158 / Fax: 020-5241530
Email: arjan@realtracker.com


---

Deel: ' RealTracker neemt browse.nu activiteiten Letsclick over '
Lees ook