Digitale Gemeente Houten

Gemeentenieuws van 24/08/99

Reconstructie Jhr. Ramweg

Maandag 30 augustus zal aannemer Vermeer Infrastructuur bv in opdracht van de gemeente Houten starten met de reconstructiewerkzaamheden op de Jhr. Ramweg. Gestart zal worden met de aanleg van een rotonde op de kruising van de Trip, Lange Uitweg en de Jhr. Ramweg. Deze werkzaamheden gaan afhankelijk van de weersomstan-digheden, ongeveer 6 weken duren. Begin oktober beginnen we vervolgens met de herinrichting van de Jonkheer Ramweg. Wij verwachten de werkzaamheden in december af te ronden.


1e Fase: De kruising Trip / Lange Uitweg zal tijdens de werkzaamheden worden afgeslo-ten voor al het verkeer, hiervoor worden omleidingroutes aangegeven.
De bussen van Connexxion zullen tijdens de werkzaamheden andere routes rijden:
Buslijn 45 wordt: Vanuit Houten: Kanaaldijk Zuid, Spoordijk, Wickenburgselaan, Jhr. Ramweg, Schalkwijkseweg. De buslijnen 47 en 430 krijgen een tijdelijke halte ter hoogte van de brandweerkazerne op de Schalkwijkseweg.


2e fase: De rotonde is voor alle verkeer vanuit de Lange Uitweg en de Trip toegangkelijk.
De Jhr.Ramweg wordt voor alle verkeer afgesloten, bewoners kunnen via de Spoor-dijk/Wicken-burgselaan/De Groes de omgeving van hun woning bereiken.
Buslijn 45 gaat via de Spoorlaan/Wickenburgselaan en de Biesterlaan rijden.

Copyright © De Digitale Gemeente Houten 1998 - 1999 Vragen, opmerkingen, suggesties? info@houten.com

Onderwerpen

Gemeentenieuws

Algemeen nieuws

Deel: ' Reconstructie Jhr. Ramweg Houten '
Lees ook