Gemeente Geldrop


Publicatie Geldrop Actueel, 19 september 2001

Start 1 oktober
RECONSTRUCTIE 'T GELUK, DE LAMMERT EN BEEKPAD

Maandag 1 oktober aanstaande begint de uitvoering van de reconstructie van 't Geluk , De Lammert en het Beekpad. De werkzaamheden zullen naar verwachting 12 weken in beslag nemen en zullen rond 21 december zijn afgerond. Tijdens de uitvoering zijn 't Geluk, De Lammert en het Beekpad afgesloten voor al het verkeer.

Het hoofdriool in 't Geluk wordt gerelined. Dat wil zeggen dat het riool waterdicht wordt gemaakt door in het bestaande hoofdriool een kunststof kous aan te brengen. Bovendien worden de huisaansluitingen tot de perceelsgrens vervangen. Ten slotte zullen de hoofdrijbaan en de parkeervakken met de originele materialen worden herstraat, voor de trottoirs worden nieuwe materialen gebruikt.
In De Lammert wordt het oude hoofdriool vervangen door een kunststofriool; de huisaansluitingen worden vervangen tot aan de perceelsgrens. Na de rioolwerkzaamheden zal de hoofdrijbaan opnieuw geasfalteerd worden. Ook hier worden de trottoirs bestraat met nieuwe materialen.

Het hoofdriool in het Beekpad wordt gerelined en het tegelfietspad wordt vervangen door rood asfalt.
In het kader van Duurzaam Veilig worden er plateaus aangelegd op de kruispunten 't Geluk/Neerlandstraat, De Lammert/Eversveld en in het midden van 't Geluk.

Zoekwoorden:

Deel: ' Reconstructie 't Geluk, De Lammert en het Beekpad te Geldrop '
Lees ook