Record bestellingen Samsung Galaxy S5 dankzij Gratis Tablet


Leidschendam, 20140924 -- De aanvragen voor de Samsung Galaxy S5 zijn deze maand exponentieel gestegen, laat Studentmobiel.nl, de grootste online telecomshop vandaag weten.

“Nooit eerder is het voorgekomen dat een product wat al enige tijd beschikbaar is, zo’n enorme boost heeft gekregen” vertelt Niels Wassenaar, inkoper hardware van Studentmobiel.nl. De webshop zag maar liefst een toename van ruim 60% ten opzichte van Samsungs vlaggenschip van vorig jaar.

Cadeau Galaxy Tab

De belangrijkste reden voor de toename lijkt te zijn dat Samsung Nederland momenteel een gratis tablet cadeau geeft aan alle klanten die de Samsung Galaxy S5 bestellen. Dit geldt alleen voor webshops die het toestel bij officiële Nederlandse kanalen hebben ingekocht. 

Scherp alternatief iPhone 6

De webshop geeft aan dat de Tablet actie volgende maand zal doorlopen. “Het lijkt erop dat Samsung hiertoe heeft besloten dankzij deze succesvolle campagne”. Uiteraard is dit ook een zeer strategische zet om een goed alternatief te bieden ten opzichte van de iPhone 6 die eind deze week in de schappen zal liggen.

Over Studentmobiel.nl

Studentmobiel viert dit jaar zijn vijftiende verjaardag en is actief met de verkoop van GSM abonnementen en telefoons via internet. Als  officieel verkooppunt van alle Nederlandse mobiele netwerken staat Studentmobiel.nl voor scherpe prijzen, uitstekende service en een heldere, eenvoudige website. 


Deel: ' Record bestellingen Samsung Galaxy S5 dankzij Gratis Tablet '
Lees ook