Amsterdam RAI


RECREATECH 99

Date: 25-11-98

RECREATECH 99: De Totaalvakbeurs Voor De Nederlandse Recreatie-Ondernemer

Van 25 tot en met 28 januari 1999 vindt in Jaarbeurs in Utrecht de vakbeurs RecreaTech 99 plaats. Deze vakbeurs biedt de recreatie-ondernemer aan het begin van het seizoen een compleet overzicht van de nieuwste technische ontwikkelingen en de laatste trends en innovaties op het gebied van inrichting en onderhoud van campings, recreatie- en bungalowparken, speeltuinen en in- en outdoor sportaccommodaties.

Het expositieprogramma van de beurs is dit jaar voor het eerst uitgebreid met de onderdelen zwembadtechniek en -accessoires, groot groen onderhoud, speeltoestellen en horecatechniek en producten ten behoeve van kantinebeheer en -exploitatie. Er wordt op RecreaTech 99 een uitgebreid programma van omlijstende activiteiten geboden, zoals presentaties, speciale paviljoens en optredens. De combinatie van evenementen op de beursvloer en het uitgebreidere aanbod voor de inrichting van recreatie- en sportaccommodaties maakt van RecreaTech dé totaalvakbeurs voor iedereen die van recreëren zijn vak heeft gemaakt.

Banenmarkt
Nieuw dit jaar is de Banenmarkt, waar de recreatie-ondernemer zich kan laten informeren over de mogelijkheden op gebied van personeelswerving. Op deze Banenmarkt presenteren onder meer uitzendbureaus, arbeidsbureaus, opleidingsinstituten en diverse ander instellingen zich. De ondernemer krijgt hierdoor een compleet beeld van het aanbod op de personeelsmarkt, en van wat deze instanties voor hem kunnen betekenen bij de zoektocht naar geschikt personeel.

InternetPaviljoen
Dit jaar wordt tijdens RecreaTech in samenwerking met Holiday Media een Internetpaviljoen gepresenteerd. Diverse bedrijven laten in de vorm van workshops op een laagdrempelige wijze zien wat Internet de recreatie-ondernemer op dit moment te bieden heeft. De bezoeker ziet bijvoorbeeld wat er allemaal mogelijk is bij het maken van een website, wat zijn de nieuwe ontwikkelingen met betrekking tot adverteren op internet en hoe kan de ondernemer goed gebruik maken van op het Internet beschikbare databases.

Evenementenpodium
Ook dit jaar is er weer een evenementenpodium, waar gedurende de hele dag shows plaatsvinden van artiesten en entertainers, die ook ingehuurd kunnen worden voor optredens op campings, zwembaden, horeca-gelegenheden, bungalowparken of andere recreatie-ondernemingen.

Deze optredens bieden de recreatie-ondernemer een uitstekende kans om diverse entertainers te bekijken alvorens hen te kunnen boeken voor een optreden.

Euro/Milleniumpresentaties
Nieuw dit jaar zijn de thematische presentaties op het Evenementenpodium. Gedurende de dag worden presentaties gegeven over de thema's 'Euro' en 'Millenium'. De invoering van de Euro heeft grote gevolgen voor de internationale recreatiebranche. Denk alleen maar aan de buitenlandse toeristen, die voortaan binnen Europa met één valuta kunnen gaan betalen. Aan de hand van informatieve presentaties worden alle kansen en bedreigingen van de invoering van de Euro duidelijk op een rijtje gezet . Gelet op de inmiddels breed ingevoerde automatisering in de recreatiebranche wordt verwacht dat vele ondernemers ook te maken krijgen met het milleniumprobleem. Wat dit probleem nu precies is, en wat mogelijke oplossingen zijn, wordt ook behandeld in de presentaties op het Evenementenpodium.

Camping 2010
Ook een bijzondere presentatie op RecreaTech 99 is 'Camping 2010' waar verschillende bedrijven laten zien hoe de Camping van de Toekomst er uit zal zien. Zo kan de bezoeker onder meer een maquette bekijken van het zwembad van de toekomst, met de nieuwste snufjes op gebied van inrichting en techniek. Ook worden op het Camping 2010 vele noviteiten uit de branche gepresenteerd.

Trends en noviteiten
Overige trends en noviteiten ziet de bezoeker in het Trendpaviljoen. Hier presenteren ondernemers de laatste trends in de recreatiebranche. Er worden diverse verrassende noviteiten verwacht. De exposanten kunnen ook dit jaar noviteiten inzenden voor de Noviteiten-Award. Deze prijs wordt uitgereikt aan de exposant die tijdens RecreaTech de meest vernieuwende noviteit presenteert.

Openingstijden
RecreaTech wordt georganiseerd door Amsterdam RAI onder auspiciën van RECRON, de Vereniging van recreatie-ondernemers Nederland. RecreaTech 99 is van maandag 25 tot en met woensdag 27 januari geopend van 10 tot 18 uur, en op donderdag 28 januari van 10 tot 17 uur.

Meer informatie?
Voor meer informatie over RecreaTech 99 kunt u contact opnemen met het projectteam RecreaTech van Amsterdam RAI, , telefoon 020 - 5491212. Omhoog

Deel: ' Recreatech 99 in Amsterdam RAI '
Lees ook