Red bull racing & FIR-TEX, de innovatieve combinatie


INNOVATIE Partnerschap met Formule 1 Team

LONDON, 20100506 -- Na een jaar van uitgebreid testen en met gepaste trots kondigt FIR-TEX een INNOVATIEPARTNERSCHAP aan met het Red Bull Racing Formule 1 team, de pit crew van het team to beat in 2010 zal de revolutionaire producten van FIR-TEX, specifiek het FIR-VEST, gedurende de raceweekenden dragen en het leidende raceteam heeft zijn vertrouwen uitgesproken over de verbazingwekkende stof door een exclusieve overeenkomst aan te gaan met FIR-TEX

Iwan Postel, medeoprichter en CEO van FIR-TEX Ltd zei: "Iedereen is het er over eens dat de Formule 1, de top van innovatietechnologie vertegenwoordigt. Red Bull is op dit moment niet alleen een van de beste teams maar is ook uitmuntend in marketing. Daarom was er dan ook geen betere partner voor FIR-TEX om een serie van INNOVATIE en BEVESTIGENDE overeenkomsten openbaar te maken".

Maar wat doet een met FIR-TEX uitgerust kledingstuk eigenlijk? Het beschermt je tegen heftige elektromagnetisch straling, verhoogt energie, kracht en uithoudingsvermogen, allemaal belangrijke elementen voor topsporters, uitgerekend binnen de veeleisende wereld van de Formule 1. Maar er is meer... De kledingstukken verbeteren de (micro)circulatie, als ook iemands balans, concentratie en welzijn. Dit zijn door FIR-VEST bewezen feiten en, met als gevolg, dat FIR-TEX uitblinkt in toepassingen voor patinten, die hen een 100% innovatieve en nuttig effect hebbende oplossing verschaffen. Na indrukwekkende FIR-VEST testresultaten, hebben verscheidene neurologen inmiddels serieuze belangstelling getoond voor de technologie en FIR-TEX staat op het punt om wereldwijd een wetenschappelijke test te starten om zo tot een medisch goedgekeurd product te komen dat dan vergoed zal worden door ziektekostenverzekeringsmaatschappijen en zo dus veel toegankelijker zal worden.

Hoe werkt het? Onze lichamen bestaan uit energie en zijn elektrische instrumenten. FIR-TEX gebruikt Verre Infrarood Stralen (die bekend staan als gezonde stralen) die in actie komen zodra de lichaamswarmte ze activeert. FIR (Far Infrared Ray) stralen kunnen met behulp van een mengsel van maar een paar (drie/vier) geoxideerde mineralen tot stand gebracht worden, maar geen enkel bedrijf is ooit naar voren gekomen met het wetenschappelijk bewijs dat FIR-TEX vandaag de dag kan laten zien. Hun producten zijn een revolutie op basis van een ongelofelijke hightech en geheime ontwikkeling op dit technologische vlak. Iwan Postel en zijn oudere broer Dick, die verantwoordelijk is voor de technische kant van de zaak, hebben deze nieuwe geprepareerde stof ontwikkeld, maar niet alleen op basis van drie of vier oxiden, maar dozijnen van kwalitatief de beste geoxideerde mineralen, waarmee ze tot nu toe ongevenaarde resultaten bereiken. Iedere individuele nieuwe formule van hen en elke specifieke oxide en applicatiemode staan onder hun nauwkeurige controle en blijven strikt geheim.

De FIR-TEX verklaringen en claims zijn gebaseerd op wetenschappelijk gecontroleerde feiten. Sommige FIR-VEST testen blijven geheim, maar alle FIR-VEST testen zijn gedaan met inachtneming van goedgekeurde wetenschappelijke protocollen. FIR-TEX is buitengewoon gevleid en verheugd met de ontwikkelingen en het innovatiepartnerschap met Red Bull Racing. Iwan Postel is al bijna een jaar in contact met het team; Red Bull heeft de nieuwe producten getest en de vooruitgang van FIR-TEX en de voortdurend technologische evoluties op de voet gevolgd. FIR-TEX is er van overtuigd dat het zal bijdragen aan de prestaties van Red Bull Racing dat het doel blijft nastreven om het Wereld Kampioenschap 2010 te winnen.

FIR-TEX producten zijn online te koop en via de landelijke distributeurs en hun vertegenwoordigers. De moedermaatschappij van FIR-TEX heeft haar thuisbasis in Cyprus en is in particuliere handen. De twee medeoprichters van FIR-TEX Ltd, Iwan and Dick Postel, zijn bereikbaar per email en zijn uitsluitend voor exclusieve persinterviews beschikbaar.

Meer informatie over FIR-TEX is te vinden op de website www.fir-tex.com en tevens is ons callcenter bereikbaar op het navolgende nummer: +31 (0)70 85 00 875.


Deel: ' Red bull racing & FIR-TEX, de innovatieve combinatie '
Lees ook