Ingezonden persbericht

'Red Hot Chili Peppers'-week op Radio 538

Erik de Zwart geeft VIP trip naar uitverkochte concert in Londen weg

Hilversum, 14 juni 2002 - Volgende week vrijdag, 21 juni aanstaande, geeft Erik de Zwart tijdens zijn uitzending van de Top 40 een VIP trip weg naar het uitverkochte concert van de Red Hot Chili Peppers op 26 juni in Londen. De kaarten voor dit unieke concert worden weggegeven in het kader van de speciale 'Red Hot Chili Peppers'-week, die vanaf aanstaande maandag van start gaat op Radio 538.

Zodra luisteraars een nummer van de Red Hot Chili Peppers horen, kunnen zij bellen om kans te maken op een speciaal Peppers pakket met de diverse cd's van de Red Hot Chili Peppers, hun nieuwe cd, een DVD en een t-shirt. De winnaars kwalificeren zich tevens voor de hoofdprijs die Erik de Zwart op 21 juni bekend maakt. De winnaar van deze hoofdprijs krijgt een VIP-trip naar het concert van de Red Hot Chili Peppers, dat op 26 juni in Londen plaatsvindt. Deze exclusieve actie loopt van 17 tot en met 21 juni aanstaande.

Radio = 538

Radio 538 is in heel Nederland via de kabel te ontvangen en in de ether op de volgende frequenties: Zeeland/ Randstad en ver daar buiten: 101.2 FM, Rotterdam/ Den Haag/ Eindhoven/ Arnhem/ Nijmegen/ Utrecht en omgeving: 101.5 FM, Groningen: 89.0 FM, Friesland/ Den Helder: 93.2 FM, Zwolle en omgeving: 93.6 FM. Meer informatie is te vinden op de internetsite www.radio538.nl.


Deel: ' 'Red Hot Chili Peppers'-week op Radio 538 '
Lees ook