Rederij Rembrandt uit Leiden vaart voor Het Glazen HuisLEIDEN, 20111116 -- Op de Beestenmarkt, de plek waar normaliter de stadsrondvaarten van rederij Rembrandt beginnen zal in de komende weken het mediaspektakel rond Het Glazen Huis losbranden. Normaal vaart de rederij zolang er geen ijs ligt, maar dit jaar moet plaats gemaakt worden voor de sympathieke actie van Glazen Huis Leiden van 18 t/m 24 december. Drie DJ’s van 3FM Serious Request zullen in zes dagen weer zoveel mogelijk geld inzamelen ten behoeve van de activiteiten van Het Rode Kruis.

Rondvaart voor half geld; opbrengst voor Serious Request

Omdat de rederij plaats maakt voor alle voorbereidingen rond het spektakel worden tijdens het weekend van 19 en 20 november de laatste stadsrondvaarten van het jaar gemaakt. De omzet van dit weekend zal volledig geschonken worden aan Het Glazen Huis. De rederij ziet dus graag haar schepen volledig volgeboekt voor het goede doel en daarom kan iedereen komen meevaren voor half geld.

[Foto: Leidse rederij Rembrandt vaart voor Het Glazen Huis]

Glazen Huis Stadsrondvaart, Rederij Rembrandt, Beestenmarkt Leiden: zaterdag 19 november en zondag 20 november 2011

Stadsrondvaart met 50 % korting op het gewone tarief, opbrengst voor 3 FM Afvaarttijden : 12.00 – 13.30 – 14.45 – 16.00 en 17.15 door verlicht Leiden.

Voor informatie en reservering: Rederij Rembrandt bv


Deel: ' Rederij Rembrandt uit Leiden vaart voor Het Glazen Huis '
Lees ook