Ingezonden persbericht

RedRock introduceert platform voor SMS berichtenverkeer.

Hillegom, 13 Juli 2001: RedRock Technologies, één van 's werelds toonaangevende ontwikkelaars van communicatie en berichtensoftware, introduceert binnen twee weken (nu in BETA) nieuwe SMS software en haar RedRock SMS Service Centre. Tezamen vormen deze componenten het RedRock Advanced Messaging platform.

"Hiermee kunnen wij bedrijven een uiterst betrouwbare en betaalbare oplossing bieden", aldus Hans Blaauw van RedRock Benelux. "We zien dat steeds meer bedrijven SMS zakelijk willen inzetten en met de nieuwe versie van TextNow! en de Internet gateway leveren wij een totaaloplossing."

RedRock Advanced Messaging Platform (overkoepelende term) Bedrijven kunnen met dit platform SMS diensten aanbieden zonder daarvoor in onderhandeling te moeten treden met telecom bedrijven of software leveranciers. RedRock biedt een uit de doos oplossing voor bedrijven die SMS willen gebruiken als de manier om te communiceren met klanten, werknemers, prospects of zakenrelaties.

SMS software TextNow! 2
RedRock's TextNow! is ontwikkelt om het verzenden van SMS berichten zo gemakkelijk mogelijk te maken. Geïnstalleerd op elk TCP/IP netwerk maakt TextNow! het mogelijk voor gebruikers om SMS berichten te versturen via een Windows- of Web client. Gebruikers kunnen o.a. gebruik maken van een persoonlijk of algemeen telefoonboek. SMS berichten kunnen gelijktijdig verstuurd worden naar één of meerdere mobiele telefoons zodat het mogelijk wordt om continue met meerdere mobiele telefoons in contact te staan.
De software biedt ondersteuning voor dial-up verbindingen, GSM modems en een bestaande Internet verbinding (ook via proxy).
O.a. nieuw in versie 2 is dat men ook een reply adres kan gebruiken. Naast standalone gebruik kunt u via de setup integraties installeren voor ACT! 2000, GoldMine en Maximizer zodat u vanuit uw CRM pakket SMS berichten kunt versturen.

TextNow! SDK (software development kit)
Naast de standaard software die ontwikkeld is voor ondernemingen biedt RedRock ontwikkelaars de mogelijkheid om SMS faciliteiten in te bouwen in applicaties of website's. Gebruik makende van het RedRock SMS Service Centre en de SDK kunnen ontwikkelaars zeer snel nieuwe applicaties ontwikkelen of bestaande applicaties aanpassen voor SMS gebruik. De mogelijkheden worden niet beperkt door de techniek maar meer door de creativiteit van de ontwikkelaar. RedRock SMS Service Centre
Het eigen SMS Service Centre van RedRock is gebaseerd op Internet protocollen en garandeert een snelle aflevering van tienduizenden berichten tegen aantrekkelijk tarieven. Het SMS Service Centre is 24 uur per dag en 7 dagen in de week operationeel. In tegenstelling tot de SMS centrales van de telecom bedrijven bieden wij een hoge doorvoer en snelle aflevering van berichten. Uiteraard heeft men ook de vrijheid om met TextNow! de SMS centrales te gebruiken of een eigen GSM telefoon.

Over RedRock Benelux B.V.
RedRock Benelux B.V. is een onderdeel van RedRock Technologies. RedRock Technologies ontwikkelt communicatie en berichtensoftware. De huidige productlijn bestaat uit fax server-, internet server-, en imaging software. Opgericht in 1993, is RedRock uitgegroeid tot een leidende leverancier van communicatie en berichtensoftware met kantoren in Engeland, Nederland, Spanje en Amerika.

Voor meer informatie kunt u kijken op www.redrocksoftware.com/nl

Contactinformatie:
RedRock Benelux B.V.
Hans Blaauw
Tel. 0252 - 53 24 70
visserw@redrock.nl

Deel: ' RedRock introduceert platform voor SMS berichtenverkeer '
Lees ook