Referendumploeg verwijderd van Media Park Hilversum


Hilversum, 20160404 -- De Vrede en Rechtploeg is tijdens de 35e etappe in de stedenreferendumtour verwijderd van het Media Park. Dit tot verbazing van Vrede en Recht, die al op 34 plaatsen door heel Nederland op pleinen en straten probleemloos met de antieke bestikkerde bus aanwezig kon zijn. Sinds 24 februari is de Vrede en Recht-toer onderweg om het publiek te informeren over het referendum en hoopt op 5 april in Amsterdam te finishen.

Tijdens de opname in het Media Park wordt het team gedwongen te vertrekken. Tegelijkertijd rijden tal van auto's en wandelen allerlei mensen het Media Park op en af zonder dat hen een strobreed in de weg gelegd wordt .

Vrede en Recht is verbolgen over de complete mediastilte waarin de referendumtour afgelegd wordt. Ondanks persberichten die aan de diverse media zijn verzonden. De radio- en tv stilte is compleet op twee korte interviews in Assen en Leeuwarden na. Tijdens de tour krijgen ze wel bezoek van een fotograaf van het ANP. Deze foto's zijn echter tot op heden niet gepubliceerd. Iedere omroep mijdt de referendumtour. Hetzelfde geldt voor de gedrukte media.

Ondanks geklaag over wanprestaties van de diverse initiatieven in het kader van het referendum is er wel degelijk een serieus tegen geluid in het Oekraine debat. Dit geluid wordt echter volledig genegeerd door de massa media. De massa media suggereren dat er alleen toiletrolacties zijn en maken het tegen-geluid op deze manier belachelijk.

Vrede en Recht bezoekt 36 steden in een tour door Nederland vanaf 24 februari.

Het team van Vrede en Recht maakt van iedere etappe een korte impressie, die op de Vrede en Recht site wordt gepubliceerd.

Ondanks de tegenwerking op het Media Park wordt 's middags zoals in alle voorgaande 34 steden geflyerd en met het publiek gesproken over het referendum in het centrum van Hilversum.

De beweging Vrede en Recht roept de burger op om samen de samenleving te hervormen, schoon te maken van corruptie, van doofpotpraktijken, vrij van de EU en de dictatuur van de Eurogroep, vrij van de NAVO en vrij van de overheersende macht van de banken.


Deel: ' Referendumploeg verwijderd van Media Park Hilversum '
Lees ook