RegelJeEigenBruiloft.nl: Eigen huwelijk regelen met nieuwe online tool


AMSTERDAM, 20130131 -- RegelJeEigenBruiloft.nl is de eerste website in Nederland die bruidsparen onafhankelijk, stap voor stap, begeleidt bij het organiseren van een perfecte bruiloft. Weddingplanner Margot Nieuwold ontwikkelde de website om bruidsparen te helpen een weg te banen in de jungle van trouwinformatie op internet. RegelJeEigenBruiloft.nl informeert stellen tot in de puntjes over alle aspecten van het organiseren van de perfecte trouwdag. De Do-It-Yourself toolkit van www.RegelJeEigenBruiloft.nl biedt 8 modules in de vorm van filmpjes met tips en voorbeelden.

Eigen bruiloft plannen
Nederland staat bekend om het hoogste aantal bruidsparen dat zelf hun bruiloft wil regelen. De aanstaande bruiden en bruidegoms hebben vaak behoefte aan handvatten zodat ze het wiel niet opnieuw hoeven uit te vinden. Op RegelJeEigenBruiloft.nl neemt Margot Nieuwold, in de door haar ingesproken filmpjes, bruidsparen aan de hand om alle aspecten van hun bruiloft goed te kunnen regelen. Margot deelt haar kennis over hoe je een planning maakt, een budget samenstelt, een dagprogramma indeelt en hoe je een goede trouwlocatie, leveranciers en een ceremoniemeester kiest. Daarnaast komen ook de wettelijke regels aan bod en is er een module beschikbaar met tips & tricks voor tijdens de trouwdag. Hoe sta je bijvoorbeeld het mooist op de foto en wat moet je vooral niet vergeten mee te nemen op je trouwdag?

Gestructureerd en zonder zorgen
Margot Nieuwold: “RegelJeEigenBruiloft.nl is een one-stop-shop voor bruidsparen die zelf gestructureerd en zonder zorgen, hun eigen bruiloft willen organiseren. Toen ik zelf ging trouwen, verdwaalde ik in het woud van informatie over trouwen op internet. Het waren allemaal kleine stukjes informatie van leveranciers uit de trouwbranche. Nergens was er een plek waar je van A tot Z onafhankelijk begeleid werd in het organiseren van je trouwdag. Daar wilde ik wat aan doen en daarom besloot ik Regeljeeigenbruiloft.nl te starten om bruidsparen de mooiste dag van hun leven te kunnen laten regelen zoals die voor hun het allermooist is.”

Over Margot Nieuwold
Margot Nieuwold is oprichter van weddingplanner- en evenementenbureau Magnificent Weddings & Events en RegelJeEigenBruiloft.nl in Amsterdam. Zij heeft ruim 10 jaar ervaring met organiseren van evenementen en is sinds 4 jaar gecertificeerd en gediplomeerd weddingplanner. Zij is aangesloten bij de Beroepsorganisatie voor Weddingplanners Nederland (BWPN) en Freelance Event Professionals (FEP). 

www.RegelJeEigenBruiloft.nl | www.magnificentweddings.nl


Deel: ' Regel eigen huwelijk met nieuwe online tool RegelJeEigenBruiloft.nl '
Lees ook