RegioIsolatie heeft haar nieuwste vestiging in Apeldoorn geopend


APELDOORN, 20151229 -- In Apeldoorn heeft RegioIsolatie vandaag haar nieuwste vestiging feestelijk geopend. Ter invulling van de feestelijkheden is ervoor gekozen om de nieuwe buren van RegioIsolatie, Voedselbank Apeldoorn, te verblijden met nieuwjaarspakketten voor alle 300 cliënten.

[RegioIsolatie viert opening nieuwe Vestiging in Apeldoorn met nieuwjaarspakketten voor de Voedselbank]

RegioIsolatie heeft 2015 afgesloten met het uitdelen van kleurrijke emmers, gevuld met allerlei lekkernijen en handige huishoudelijke spullen, aan cliënten van Voedselbank Apeldoorn. In plaats van een feest voor relaties te organiseren, heeft RegioIsolatie voor deze manier van het openen van de vestiging gekozen.

De uitbreiding van RegioIsolatie in Apeldoorn vormt tevens de afsluiting van een bijzonder jaar. In 2015 is RegioIsolatie uitgegroeid tot een landelijke opererende isolatieorganisatie met een lokaal karakter. Apeldoorn is de vierde vestiging, naast de al bestaande locaties Veendam, Oud-Beijerland en Amersfoort, en is te vinden aan Kanaal Noord 149.

Voor 2016 staat een verdere groei met meer regionale vestigingen op de planning.

Over RegioIsolatie
RegioIsolatie is een snelgroeiende, landelijk opererende onderneming op de isolatiemarkt. Met een breed palet aan isolatie-oplossingen biedt RegioIsolatie particuliere woningeigenaren en eigenaren van vastgoed een totaalpakket voor isolatievraagstukken. Meer informatie over RegioIsolatie kunt u vinden op de website www.regioisolatie.nl.

Mocht u benieuwd zijn naar de nieuwe vestiging en wat RegioIsolatie voor u kan doen? Surf naar www.regioisolatie.nl en zij komen graag met u in contact. 


Deel: ' RegioIsolatie vestiging Apeldoorn schenkt pakketten aan voedselbank '
Lees ook