REGMA NEDERLAND B.V.
POSTBUS 2140
8203 AC LELYSTAD
TELEFOON (0320) 26 78 00
FAX (0320) 26 78 10
E-MAIL: quickmail@regma.nl
URL: www.regma.nl Persbericht

REGMA themadagen

REGMA Nederland B.V., specialist in printsystemen voor grootformaat output, organiseert geen open huis maar kiest voor de formule themadagen. Drie verschillende themadagen die de hele maand november elk een aantal keren plaatsvinden.

Afgelopen jaar is REGMA verhuisd naar een nieuw bedrijfspand aan de A6 te Lelystad. Om het open huis een nuttiger en interessanter karakter te geven heeft REGMA ervoor gekozen themadagen te organiseren. Elke themadag staat in het teken van een ander onderwerp. De grafische productspecialisten van REGMA zullen uitgebreid ingaan op de ontwikkelingen in full colour printen op grootformaat. Aan bod komen o.a. thermische versus piëzo inkjetsystemen en de (on)mogelijkheden van indoor en outdoor printen, ondersteund met diverse demonstraties. En natuurlijk is er, onder het genot van een hapje en een drankje, gelegenheid om het nieuwe pand te bewonderen. Voor meer informatie en opgave kan men contact opnemen met REGMA (030 - 267800).

REGMA Nederland B.V. is al 30 jaar specialist in grootformaat output en levert een totaalaanbod van machines, supplies en service voor plotten, printen en kopiëren op grootformaat.

# # #


©1999 - De Meern Nieuwe Media B.V.

Deel: ' REGMA themadagen voor grafisch specialisten '
Lees ook