Ingezonden persbericht


Persbericht
29 oktober 2009

Regus reikt MOSSEL Award uit
Genomineerden meest succesvolle vastgoedman of -vrouw 2009 bekend

Regus, wereldmarktleider op het gebied van flexibele werkplekoplossingen, maakt vandaag de nominaties bekend voor de MOSSEL Award. Op donderdag 19 november reikt Eduard Schaepman, CEO van Regus Benelux, de prijs uit aan de meest succesvolle onroerend goed man of vrouw van 2009. De top van de Nederlandse vastgoedwereld is aanwezig op het Mosselgala op donderdag 19 november op het Oranjeweitje in Blaricum.

Na het succes van voorgaande jaren organiseert Regus het Mosselgala in 2009 opnieuw. De jury bestaat dit jaar uit voorzitter Lesley Bamberger (Kroonenberg Groep en winnaar van de MOSSEL Award 2008), Roeland Voerman (Fortress en winnaar van de prijs in 2007) en vastgoedmakelaar Cor van Zadelhoff. Zij selecteren de winnaar op basis van vijf criteria: Fun, Flexibel, Fair, Focussed en Fast moving.

Genomineerden boekten opmerkelijke successen
De lijst genomineerden bestaat ook dit jaar uit een divers gezelschap prominenten verbonden aan toonaangevende ondernemingen en organisaties. De MOSSEL Award zal dit jaar worden ontvangen door Peter Keur (FGH Bank), Dick Wessels (Reggeborgh Beheer), Luigi Prins (Cobraspen), Jaap Blokhuis (Redevco) of Lodewijk Asscher (Wethouder Financiën Gemeente Amsterdam). De vijf genomineerden komen in aanmerking voor de prijs, omdat ze dit jaar een opmerkelijk vastgoedsucces hebben geboekt. De dis staat deze avond in het teken van de mooiste mosselen en de fijnste wijnen. Bovendien wordt het Mosselgala opgeluisterd met optredens van Trijntje Oosterhuis, Anita Meyer, Jorge Castro en The Jack Million BigBand.

Over Regus
Regus is wereldmarktleider op het gebied van flexibele werkplekoplossingen. Regus beschikt over producten en diensten die uiteenlopen van volledig ingerichte kantoorruimtes, tot professionele vergaderruimten, business lounges en het grootste netwerk van studio's voor videoconferentie. Regus biedt een nieuwe manier aan van werken, of dit nu van thuis uit, onderweg of vanuit een kantoor is. Naast klanten als Google, GlaxoSmithKline en Nokia bedient Regus duizend groeiende kleine en middelgrote ondernemingen, die hun kantoor- en werkplekbehoeften uitbesteden aan Regus. Daardoor kunnen zij zich focussen op hun core business. Meer dan 500.000 klanten profiteren elke dag van de faciliteiten die Regus aanbiedt op 1.000 locaties, in 450 steden in 76 landen. Het stelt individuen en ondernemingen in staat om te werken waar, hoe en wanneer zij dat willen. www.regus.nl / www.regus.presscentre.com

Deel: ' Regus reikt MOSSEL Award uit Genomineerden meest succesvolle vastgoe.. '


Lees ook