Ingezonden persbericht

Reis voor 55-plussers naar Paray-le-Monial

De Gemeenschap Emmanuel organiseert van 3-7 juni a.s een reis voor 55-plussers naar de Franse bedevaartplaats Paray-le-Monial. Het thema van de reis is 'God heeft Hart voor jou'. Het programma voor de hele week bestaat onder andere uit het gezongen ochtend- en avondgebed, inleidingen rond het thema en uitwisseling in kleine groepen.

De Gemeenschap Emmanuel is een vereniging van katholieke gelovigen die zich vanuit een leven van gebed inzetten voor de materiele en spirituele noden in kerk en wereld. Het Franse Paray-le-Monial is de bakermat van de Gemeenschap Emmanuel. Reeds veel mensen mochten hier ervaren hoe groot de liefde van God voor ieder persoonlijk is. De sfeer van de prachtige Romaanse basiliek en van de mooi verzorgde liturgie van de Gemeenschap Emmanuel draagt daar zeker aan bij. Een reis naar Paray-le-Monial is een unieke gelegenheid om het geloof te verdiepen.

De kosten voor de reis bedragen ? 280 (inclusief reis met luxe touringcar vanaf Eindhoven, maaltijden en verblijf in een 2-persoonskamer). Bij gebruik van een 1-persoonkamer betaalt u ? 350,-. Aanmelding is mogelijk bij Gemeenschap Emmanuel, Dorpsstraat 31, 5582 JW Waalre, telefoon (040) 221 92 74. Informatie op internet: www.emmanuel-info.com/nl

Deel: ' Reis voor 55-plussers naar Paray-le-Monial '
Lees ook