PERSBERICHT - 25 SEPTEMBER 1999

Aktie "Houd uw klep!" van start

Reisbureaus in het noorden ondersteunen massaal tweede editie van de beurs "Vakantie!"
Iedereen houdt nu al zijn klep in het noorden

Groningen

- In de komende wintermaanden hebben de reisbureaus van het noorden zonnekleppen klaarliggen. Vreemd? Niet als u bedenkt dat dit een aankondiging is voor de beurs Vakantie!, die na een succesvolle start met bijna 19.000 bezoekers ook volgend jaar weer in januari zal plaatsvinden, en wel op 28, 29 en 30 januari 2000 in de Martinihal in Groningen. Een opwarmertje dus, want de organisatoren zijn al druk bezig met de voorbereidingen.

Massale steun van de reisbureaus

Vrijwel alle reisbureaus uit het noorden verlenen hun medewerking aan Vakantie!". Zij hebben geen stand op de beurs, maar vervullen een belangrijke rol in de promotie van de beurs.

"Een unieke samenwerking", aldus organisator Jolijn Creutzberg van het gelijknamige projectbureau, "Zoiets lukt je alleen maar in het noorden: iedereen zet z'n schouders eronder. En dat in een branche waar de concurrentie enorm is en de prijzen erg onder druk staan."

Ook de exposanten waren enthousiast over de eerste editie, en dat is te merken in het aantal gereserveerde stands voor 2000. De beurs zal dan ook groter zijn, zowel in oppervlakte als in aanbod. Dat betekent meer kleurrijke stands van touroperators en verkeerbureaus, en allerlei activiteiten die met vakantie te maken hebben. Creutzberg: "We hebben op dit moment al meer deelnemers dan vorig jaar, en elke week komen er exposanten bij."

Houd uw klep

Wie een dezer dagen bij een van de deelnemende reisbureaus binnenstapt, kan dus een zonneklep meenemen. Deze klep is een idee van ontwerper/kunstenaar Reinier van der Berg. En waarom dan die klep houden? Heel simpel: wie hem draagt op 28 29, en 30 januari krijgt korting op de entreeprijs van Vakantie!. U mag daar trouwens gewoon praten, hoor...

Meer informatie: Projectbureau Creutzberg, 050-3189950 Email: vakantie@noord.net

Deel: ' Reisbureaus steunen actie "Houd uw klep!" '
Lees ook