Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Reisbureaus van Holland International en Arke worden World of TUI Reisbureaus

De reisbureaus van Holland International en Arke, die behoren tot TUI Nederland, worden omgebouwd tot World of TUI Reisbureaus. Deze metamorfose ligt in het verlengde van de internationale merkenstrategie die Preussag, het Duitse concern waar TUI Nederland onderdeel van is, onlangs heeft gekozen.

De wijziging heeft alleen betrekking op de beide reisbureaumerken. In de nieuwe reisbureaus blijven de touroperatormerken Holland International en Arke prominent in beeld. Daarnaast blijven de beide merken uiteraard te koop in vrijwel alle overige reisbureaus in Nederland. Holland International is daarbij het kwaliteitsmerk met onderscheidende extra's en Arke richt zich op vakanties met een goede kwaliteit tegen een scherpe prijs.

De door Preussag gekozen strategie wordt vormgegeven door de introductie van het internationale merk World of TUI. Deze wereld omvat 200 vooraanstaande reisorganisaties uit zestien landen. Dit betekent een bundeling van deskundigheid en ervaring, meer mogelijkheden en service op maat. Dit alles moet de reiziger een onvergetelijke vakantie bezorgen; een vakantiebelevenis die zorgt voor een lach op het gezicht, gesymboliseerd door de smile in het logo van World of TUI. Met de internationale implementatie van World of TUI is reeds begonnen. Zo is World of TUI bijvoorbeeld te vinden op luchthavens, vliegtuigen, excursiebussen, bij hotels en op de rondvaartboten van Holland International in Amsterdam. Door de metamorfose van de toonaangevende reisbureaumerken Holland International en Arke krijgen deze merken aansluiting bij World of TUI.

Vakantie, de mooiste en leukste tijd van het jaar, hoort op het reisbureau al te beginnen. Door de vakanties op een verrassende, vernieuwende en een voor de klant passende wijze aan te bieden, zorgen de medewerkers van de World of TUI Reisbureaus ervoor dat de vakantievoorpret al in het reisbureau kan worden beleefd. Uiteraard blijven service, kwaliteit, persoonlijk advies en vooral plezier hoog in het vaandel staan.

Het World of TUI Reisbureau richt zich op die consumenten die behoefte hebben aan een gespecialiseerd en vertrouwd reisbureau waar zij ideeën op kunnen doen, uitgebreid worden voorgelicht en gastvrij worden ontvangen. Kortom, het is een reisbureau waar alles tot in de puntjes geregeld wordt in een winkelinrichting die tot de verbeelding spreekt.

Medio november 2002 worden de reisbureaus van Holland International en Arke omgevormd tot World of TUI Reisbureaus.

Einde persbericht


1 mei 2002/15

Deel: ' Reisbureaus van Holland International en Arke worden World of TUI Re.. '
Lees ook