Gemeente Soest


Relatieconcert Vliegbasis Soesterberg

Op donderdag 20 juni as. geeft de Commandant Vliegbasis Soesterberg, Kolonel-vlieger C.J. Lorraine m.m.v. het Orkest van de Koninklijke Luchtmacht een relatieconcert in hangaar 1 op de vliegbasis Soesterberg. Aanvang concert 20.00 uur. Hangaar open vanaf 19.30 uur. Het wordt een tweeledig programma onder leiding van Hans Schippers. Het concert zal in het teken staan van Zuid-Amerikaanse muziek.

Hoogtepunt van dit concert wordt ongetwijfeld Colette Wickenhagen. Deze zangeres won o.a. de Polaroid Award & Solistenprijs, is winnares Breukelen Jazz Award en maakte reeds drie cd's. Zij werd geboren in 1959 in een gezin waarin muziek en vooral Jazzmuziek een belangrijke rol speelde. Studeerde vanaf 1972 achtereenvolgens aan het : Dans Conservatorium (Den Haag), Arts Educational School (UK), Nel Roos Academie & Kleinkunst Academie (Amsterdam). Zij is gast op de nieuwe cd die van Harry Verbeke in aantocht is en op dit moment werkt zij samen met Clous van Mechelen aan een cd. Beide cd's worden medio 2002 verwacht.

Kaarten (maximaal 2 p.p) voor dit concert kunnen tijdens kantooruren uitsluitend telefonisch worden gereserveerd bij Staf Voorlichting Vliegbasis Soesterberg op telefoonnummer 0346-336101 of 0346-336102. De toegangskaarten zullen na opgave van naam en adres gratis worden toezonden.

---

Kapvergunning

Een kapvergunning voor het kappen van een eik op het perceel Klinkveld 16 te Soest is geweigerd. De aanvraag voor de kapvergunning is ingediend, omdat de boom veel licht wegneemt, de boom te groot is en er last is van de plak van de boom en de uitwerpselen van vogels. Het lichtprobleem kan worden opgelost door de boom te snoeien. Volgens de bomendeskundige is de boom gezond en vitaal, levert de boom geen gevaar op voor de omgeving en is hij beeldbepalend.
---

Carolushof

Op het terrein van de voormalige Carolusschool aan de Generaal Winkelmanstraat te Soesterberg zijn woningen gebouwd. Tussen de woningen is een hofje. Dit hofje gaat Carolushof heten. In de volksmond heette dit hofje al zo. In de gevels van de woningen komt de naam te staan.

---

Kantoorunits Rademakerstraat 28 a en b

Als er geen zienswijzen worden ingediend, mogen er tijdelijke kantoorunits komen bij het bedrijfspand aan de Rademakerstraat 28 a en b in Soesterberg. Dit bedrijfspand wordt verbouwd en een tijdelijk onderkomen is nodig. De units komen op de plek van de parkeerplaatsen te staan.

---

Tijdelijke huisvesting Beetzlaan 48

Als er geen zienswijzen worden ingediend, komt er een tijdelijke huisvesting voor de peuterspeelzaal De Woelwaters aan de Beetzlaan 48 te Soest. De peuterspeelzaal is nu gevestigd aan de Beetzlaan 32. Op deze locatie wordt na de sloop een nieuwe peuterspeelzaal gerealiseerd. Tot die tijd vindt de huisvesting plaats op het terrein van de Prins Willem Alexanderschool.

---

Toegang Mercury 15 juni geblokkeerd

Nieuwe fietsstallingen

Schoonmaakwerkzaamheden Van Weedestraat

Schuttingenbeleid gemeente Soest

Voor uitreiking Koninginnedag 2003

Burgerjaarverslag 2001 en Jaarverslag 2001 verkrijgbaar bij receptie gemeentehuis

Deel: ' Relatieconcert Vliegbasis Soesterberg '
Lees ook