RelatieZ zet ontvanger relatiegeschenk centraal


UTRECHT, 20160808 -- ‘Iedereen is Anders’ is het nieuwe thema van RelatieZ, de vakbeurs voor mensen die binnen hun bedrijf verantwoordelijk zijn voor de aanschaf van relatiegeschenken en kerstpakketten. De twaalfde editie van deze Dag van het Relatiegeschenk vindt plaats op donderdag 15 september in Jaarbeurs Utrecht.

Op deze vakbeurs presenteren gespecialiseerde leveranciers van relatiegeschenken, kerstpakketten en online keuzeconcepten hun nieuwe aanbod en kunnen bezoekers gratis seminars volgen over het professioneel inzetten van relatiegeschenken.

Het vinden van de juiste beloning voor zakelijke relaties en medewerker is steeds meer maatwerk. Vandaar dat het beursprogramma zich dit jaar richt op individualiseren, personaliseren en customizen van relatiegeschenken en kerstpakketten.

Seminars

Martin de Winter, directeur van Hokra, geeft hiervoor praktische handvaten in zijn seminar ‘Kerstgeschenken voor Senioren tot Millenials’. Omdat ook de manier van geven van essentieel belang is vertelt etiquette-deskundige Anouk van Eekelen in haar seminar hoe je voorkomt dat de ontvanger zich ongemakkelijk voelt. Sander Bastianen, senior inkoper bij de Nederlandse Spoorwegen, verzorgt op de beurs een kerstpakket inkoop training.

RelatieZ is, na voorregistratie, gratis toegankelijk voor mensen die binnen hun bedrijf verantwoordelijk zijn voor de aanschaf van relatiegeschenken en kerstpakketten. Registreren voor de beurs kan op www.relatiez.nl.


Deel: ' RelatieZ zet ontvanger relatiegeschenk centraal '
Lees ook