Relaxte fotowedstrijd van Fotografie.NL


Zomerfotowedstrijd op Fotografie.nl geopend

ALPHEN AAN DEN RIJN, 20080701 -- 'Take it easy' is het thema van de fotowedstrijd die Fotografie.NL voor deze zomer organiseert. Geen moeilijk onderwerp, zo lijkt het. Maar om een van de drie mooie prijzen te winnen zul je je toch moeten onderscheiden. Een creatieve uitdaging voor de zomermaanden dus!

Alle foto's die door de niet al te strenge voorselectie heenkomen worden anoniem op de website van Fotografie.NL geplaatst. De 20 beste worden per 1 oktober genomineerd, waarna het publiek op z'n favoriete foto kan stemmen. De winnaars worden bekend gemaakt op 8 december.
Iedereen kan meedoen: van amateur tot professional, van creatieveling tot techneut.
Uiterste inzenddatum is 23 september 2008.

Prijzenpot

Hoofdprijs: Nikon D60 reflexkit met 18--55 mm VR en 55-20 mm VR objectieven.
Tweede prijs: HP Photosmart Pro B8850 kwaliteits-fotoprinter.
Derde prijs: Elinchrom D-Lite 2 studioflitser met softbox.

Alle info is te vinden op www.fotografie.nl/fotowedstrijd2.php

Over Fotografie.NL

Fotografie.nl is een snel in populariteit groeiende universele website voor fotografieliefhebbers. Met een breed spectrum aan informatie over het werk van fotografen, tentoonstellingen, fototechniek, historie en apparatuur, een veel geraadpleegd JobCenter en een steeds kleurrijker wordende Artshop. Niet elitair, niet populair, maar toegankelijk, aansprekend en prikkelend voor iedereen die wat heeft met het medium fotografie.


Deel: ' Relaxte fotowedstrijd van Fotografie.NL '
Lees ook