Release Twedding Song voor Stichting Pink Ribbon


AMSTERDAM, 20101018 -- Speciaal voor Twedding, de twitterbruiloft die op 20 oktober plaatvindt, en het benefiet voor Stichting Pink Ribbon wordt de Twedding Song gereleased. Het nummer is geschreven en geproduceerd door singer/songwriter Jennifer Delano en producer DJ Schizzo. De opbrengst van de verkoop van het nummer gaat in zijn geheel naar Stichting Pink Ribbon. Het nummer is online aan te schaffen via www.cdbaby.com/cd/djschizzojenniferdelano en iTunes.

Speciale productie
DJ Schizzo is een producer die gedurende zijn carrire heeft gewerkt aan underground trance/dance/techno producties. Jennifer Delano is singer/songwriter en PR-consultant. De Twedding Song is haar eerste productie na de release van haar debuutalbum 'Rape The World'. O.a. de underground hit 'Amsterdam' staat op dit album. Met de productie van de Twedding Song bewijst Jennifer haar gevoel voor populaire muziek en haar capaciteit als producer. Beide hebben met plezier gewerkt aan het realiseren van de Twedding Song en hopen op een grote opbrengst voor Stichting Pink Ribbon.

Twitterbruiloft groeit uit tot benefietfeest
De eerste volledig gecrowdsourcede en gecrowdfunde bruiloft vindt plaats in Zeist. Het huwelijk van twee twitteraars is uitgegroeid tot een groot benefietfeest met als goed doel: Stichting Pink Ribbon. Voorafgaand en tijdens het feest voor twitteraars kan men doneren en de opbrengst van de speciaal hiervoor ingerichte webshop gaat naar Pink Ribbon. Daarnaast zijn meer activiteiten ontstaan om geld in te zamelen voor het goede doel. Diverse artiesten en entertainers treden belangeloos op tijdens het feest en voor de gelegenheid is een Tweddingband gevormd door 13 twitter-muzikanten.

Internet
Op www.twedding.nl wordt al het nieuws rondom Twedding verzameld. De huwelijksvoltrekking en het feest worden via een livestream uitgezonden via www.twedding.tv. Op twitter is Twedding te volgen via @TweddingNL en #twedding. Producers DJ Schizzo en Jennifer Delano zijn te vinden via www.DJSchizzo.com, twitter: @DJSchizzo en www.jenniferdelano.com en twitter: @JenniferDelano


Deel: ' Release Twedding Song voor Stichting Pink Ribbon '
Lees ook