AutoRai

10-9-2001

85 Renault Laguna's met chauffeur

De nieuwe Renault Laguna is sinds de introductie een groot verkoopsucces. Met name ook de zakelijke markt heeft deze fraai gelijnde, comfortabele en veiligste auto ter wereld ontdekt.

Dat bewees ook de betrokkenheid van maar liefst 85 Renault Lagunas bij het Congres van de ABU, zoals dat vandaag plaatsvond in het Hart van Holland in Nijkerk.

De ABU (Algemene Bond Uitzendondernemingen) vertegenwoordigt de belangen van bijna 250 uitzendondernemingen met in totaal circa 2.600 vestigingen in Nederland, ruim 90 procent van de uitzendmarkt. De ABU organiseerde vandaag, ter ere van het veertigjarig bestaan, de eerste Nationale Flexwerkdag waarbij vooraanstaande politici en ambtenaren, vertegenwoordigers van brancheorganisaties, werkgevers- en werknemersorganisaties, onderzoeks-instellingen en invloedrijke personen binnen publieke organisaties werden uitgenodigd voor een korte individuele 'snuffelstage' in de uitzendbranche. De 'snuffelstage' vond plaats in de ochtend.

's Middags werden alle stagiaires, samen met de gastheren uit de uitzendbranche, in het hele land opgehaald door 85 Renault Lagunas met chauffeur en kwam iedereen samen in het evenementencentrum Hart van Holland in Nijkerk. Daar werd in discussietheaters de confrontatie aangegaan over actuele thema's en stellingen onder leiding van Dieuwertje Blok, Kees Driehuis, Leonie Sazias, Annette van Trigt en Jan de Hoop. Uiteindelijk werden de uitkomsten van de discussies plenair aan een forum voorgelegd. Tijdens het programma werden de 'stagiaires' en de vertegenwoordigers van de uitzendbranche toegesproken door de heer dr. W.A.F.G. Vermeend, minister van Sociale Zaken en Werkgelegenheid, over de hedendaagse grote veranderingen op de arbeidsmarkt.

Dit jaar zijn er inmiddels bijna 7000 Renault Lagunas verkocht. Daarvan was de helft bestemd voor de zakelijke markt, gelijk verdeeld over de Hatchback- en de Grand Tour-versie. In maart van dit jaar werd de sleutelloze Laguna door de EuroNCAP gekozen tot veiligste auto ter wereld met een maximale score van vijf sterren.

Zoekwoorden:

Deel: ' Renault Laguna groot verkoop succes '
Lees ook