WINKELMAN & VAN HESSEN

RENE FROGER NET OP TIJD GEEVACUEERD

RENE FROGER NET OP TIJD GEEVACUEERD


- PERSBERICHT -

Rotterdam, 26 februari 1999

RENE FROGER NET OP TIJD GEEVACUEERD VOOR BLUE BAND BIG NIGHT

Even leek het er op dat zanger René Froger door de hevige sneeuwval in de Oostenrijkse Alpen vele fans zou moeten teleurstellen. Het was lange tijd onduidelijk of hij op tijd terug kon zijn voor zijn optreden tijdens de Blue Band Big Night die morgenavond plaatsvindt in het Arnhemse Gelredome.

De populaire Nederlandse zanger was samen met zijn vrouw een week lang ingesneeuwd in het Oostenrijkse plaatsje Zürs, alwaar de medegedupeerden konden genieten van zijn zangtalent. Toen de evacuatie van de ingesneeuwde gebieden op gang kwam, heeft de familie Froger Oostenrijk veilig kunnen verlaten.

Blue Band Big Night
Morgenavond organiseert Blue Band een .Big Night. voor medewerkers van alle supermarkten in Nederland, die gedurende het 75-jarig jubileum van Blue Band met een zegelactie konden sparen voor gratis entreekaarten. Er worden morgen in het Gelredome circa 13.000 mensen verwacht voor het gratis jubileumconcert. Naast René Froger zullen Guus Meeuwis, 2 Brothers on the 4th Floor, T-spoon en Bl.f de hoofdacts van de Blue Band Big Night vormen.


- EINDE BERICHT -

Achtergrondinformatie (niet voor publicatie):
Tamira van Woerden
Winkelman & van Hessen
(070-4161616 / 06-26062817)

Kees Kruythoff
Van den Bergh Nederland
(06-53780530)

26 feb 99 16:10

Deel: ' Rene Froger op tijd geevacueerd voor Blue Band Big Night '
Lees ook