Co-workx


René Mulder nieuwe Managing Director

van T-Systems Nederland

Vianen, 31 oktober 2014 - T-Systems benoemt René Mulder (45) tot Managing Director van T-Systems in Nederland per 1 december 2014. Op dit moment wordt deze positie bekleed door Jerry Boezel, die het bedrijf op eigen verzoek gaat verlaten.

"De Nederlandse markt is belangrijk binnen Europa voor T-Systems. In de afgelopen drie jaar heeft Jerry Boezel de klant- en medewerkertevredenheid succesvol verbeterd en zijn diverse belangrijke contracten opgetekend. René Mulder is met zijn internationale, commerciële en managementervaring de aangewezen persoon om de positie van T-Systems, als toonaangevende ICT-dienstverlener en digitale voorloper voor de grootzakelijke markt, in Nederland nu verder te ontwikkelen", zegt Steffen Schlaberg, Senior Vice President Sales EMEA bij T-Systems International.

René Mulder: "Het team en ik gaan verder met de transformatie van T-Systems Nederland, waardoor we grootzakelijke klanten nog beter kunnen ondersteunen met innovatieve ICT-oplossingen. Ik ben ervan overtuigd dat wij met de klantgerichte mentaliteit van onze mensen de tevredenheid van onze klanten en ons marktaandeel verder uit gaan bouwen."

Momenteel is René Mulder Vice President Sales van T-Systems in Zwitserland en lid van de lokale directie. In deze functie is hij verantwoordelijk voor de bedrijfsstrategie en voor de divisies marketing, sales en portfoliomanagement. Hij begon zijn carrière in 1992 bij Siemens waar hij, bijna 15 jaar bij verscheidene business units en locaties, altijd gelieerd was aan ICT Solutions Sales. Hij werkte in Polen, Tsjechië en Duitsland voordat hij in 2006 terug verhuisde naar Zwitserland. In dat jaar werd René Mulder Vice President Sales bij Swisscom Solutions, waar hij later de rol van Vice President Solution Sales & Consulting Services vervulde. René Mulder heeft zowel de Nederlandse als Zwitserse nationaliteit.

René Mulder

Over T-Systems

T-Systems heeft een wereldwijde infrastructuur van datacenters en netwerken en levert daarmee informatie- en communicatietechnologie (ICT) aan multinationals en publieke instellingen. T-Systems biedt geïntegreerde oplossingen voor zakelijke en maatschappelijke netwerken. Dankzij een combinatie van industrie-expertise en ICT-innovatie voegen de 50.000 medewerkers van T-Systems aantoonbare waarde toe aan de kernactiviteit van klanten over de hele wereld. In het boekjaar 2013 genereerde T-Systems circa 9,5 miljard euro aan inkomsten. Kijk voor meer informatie op www.t-systems.nl

Over Deutsche Telekom AG

Deutsche Telekom is een van de grootste leveranciers van geïntegreerde telecommunicatiediensten ter wereld, met ongeveer 142 miljoen mobiele klanten, ongeveer 31 miljoen vaste lijnen en ruim 17 miljoen breedbandaansluitingen (cijfers 31 december 2013). De Groep levert producten en diensten voor vaste netwerken, mobiele communicatie, internet en IPTV voor consumenten, en ICT-oplossingen voor zakelijke klanten en grote ondernemingen. Deutsche Telekom is actief in meer dan 50 landen en heeft wereldwijd ongeveer 229.000 werknemers. In het boekjaar 2013 realiseerde de Groep 60,1 miljard euro aan inkomsten, waarvan meer dan de helft buiten Duitsland (cijfers 31 december 2013).

Deel: ' Rene Mulder nieuwe Managing Director '


Lees ook