"Persbericht"

Kiliaen het kleinste restaurant van Nederland

Gratis dineren in het kleinste restaurant van Nederland en ook nog gratis met een luxe limousine van huis worden opgehaald. Het klinkt te mooi om waar te zijn.

In het vroegere brugwachtershuisje aan het Zwarte Water te Hasselt bevindt zich het kleinste restaurant van Nederland: Kiliaen. Vanuit het gebouwtje heeft u een mooi uitzicht over het zwarte water. Vijf jaar lang heeft het brugwachtershuisje leeg gestaan omdat er geen definitief bestemmingsplan voor was. Wel is het monument tijdelijk in gebruik geweest als informatiepunt voor de VVV van Hasselt.

Ongetwijfeld heeft u al het een en ander vernomen uit de diverse media over de plannen, de uitvoering en de vorderingen van Kiliaen. Maar omdat 1 januari 2000 nog maar 2 weken van ons verwijderd is. Is het tijd voor een spetterende persconferentie.

Het restaurant is op dit moment volledig gerenoveerd en zal op 1 januari 2000 officieel worden geopend door de eerste nu nog onbekende gasten. Nu hebben wij besloten om na aanleiding van de vele verzoeken voor een interview met het restaurant op de achtergrond een presentatie te geven met de mogelijkheid tot filmen en fotograferen van zowel de geheel vernieuwde binnen en buitenkant van het restaurant.

Deze presentatie zal plaats vinden op donderdag 23 december 1999. Om 16:30 en 17:30 zal Dhr. Henk Haasjes om 17:30 een persconferentie geven over hetgeen komen gaat. Aansluitend hierop is er de mogelijkheid om te filmen en fotograferen.

Zou u zo vriendelijk willen zijn om ons per fax of e-mail te laten weten of u komt en met hoeveel personen. Dit i.v.m. het aantal te reserveren plaatsen.

Met vriendelijke groeten,

Kiliaen: het kleinste restaurant van Nederland

Hasselt (ov)

 

www.kleinste.nl

roen@planet.nl

tel. 06-22949900

fax:0591-676899

P.S. Reageer snel het aantal plaatsen is beperkt.

Deel: ' Renovatie Kiliaen, kleinste restaurant van Nederland '
Lees ook