RentaRolla Sittard finalist Autoverhuurbedrijf van het jaar 2010


SITTARD, 20100922 -- RentaRolla Autoverhuur Sittard is doorgedrongen tot de finale van de verkiezing Autoverhuurder van het Jaar 2010. Samen met twee andere verhuurbedrijven strijdt RentaRolla Auto- & Busverhuur op 27 oktober a.s. om de titel.

Verhuurklanten verkozen eerder al de tien halve finalisten, uit zo'n 650 deelnemende BOVAG-verhuurbedrijven. Deze tien bedrijven zijn bezocht door een under cover deskundige, die zijn bevindingen bij de tien verhuurbedrijven aan de jury rapporteerde. Op basis van die rapportages selecteerde de driekoppige vakjury de drie finalisten, waaronder RentaRolla Autoverhuur.
De mystery-shopper lette onder andere op de uitstraling van het verhuurbedrijf, de service-gerichtheid van de medewerkers en de staat van de huurauto.

De verhuurklanten bleken een scherp oog voor kwaliteit te hebben, want bij de tien genomineerden bleken de zaken dik in orde. Niettemin wist de vakjury drie bedrijven aan te wijzen die toch net even boven de rest uitsteken. Robert van Almkerk, manager BOVAG Verhuurbedrijven: `Het zit hem vaak in kleine dingen, aandacht voor detail, oog voor service. Terwijl n van de medewerkers het huurcontract opstelt, haalt zijn collega een lekker kopje koffie', zo staat te lezen in het juryverslag van n van de bezoeken. Dat is toch net dat kleine beetje extra waar de jury naar zocht.'

`Ik verheug me op de finale. We hebben drie kanjers voor de eindstrijd. Ik durf deze tweede editie van de verkiezing Autoverhuurder van het Jaar nu al een succes te noemen. En dan moet de winnaar nog bekend worden. De reacties van klanten en bedrijven zijn ronduit positief. Klanten stemden in groten getale op hun favoriete autoverhuurbedrijf. Het bewijst dat autoverhuur leeft in Nederland. Steeds meer consumenten kiezen voor een huurauto als volwaardig alternatief of als aanvulling op een eigen auto. Bovendien geeft de verkiezing de deelnemende verhuurbedrijven een impuls om hun dienstverlening nog eens extra onder de loep te nemen. Als autoverhuurder moet je de klant optimale service bieden, alleen dan komt hij bij je terug om een auto te huren. En alleen dan maak je kans op deze prestigieuze titel', aldus Van Almkerk.

De winnaar van de verkiezing Autoverhuurbedrijf van het Jaar wordt verkozen tijdens de jaarvergadering van BOVAG Autoverhuurbedrijven op 27 oktober. Daarbij speelt zowel het oordeel van de vakjury als het oordeel van de zaal een rol.

RentaRolla is per 1 december 2009 gestart in Heerlen. Vanwege het succes zijn daarna ook snel de vestigingen in Sittard, Kerkrade en Maastricht geopend. RentaRolla is gevestigd onder het dak van WellColl. Dit bedrijf is in Zuid-Limburg toonaangevend in herstel van autoschade, caravanservice en autobelettering.

Meer informatie: www.rentarolla-autoverhuur.nl
en www.wellcoll.nl.

Rentarolla Auto & Busverhuur


Deel: ' RentaRolla Sittard finalist Autoverhuurbedrijf van het jaar 2010 '
Lees ook