99158

Resellers bekronen HP Tot 'Channel Champion'

Kwaliteit, betrouwbaarheid en technische ondersteuning van HP-printers en -scanners beter dan de concurrentie

Amstelveen, 20 juli 1999 - De LaserJet-printers en de ScanJet-scanners van Hewlett-Packard zijn opnieuw als beste uit de bus gekomen. Tot die conclusie kwam Computer Reseller News (CRN) in zijn jaarlijkse 'Channel Champion'-onderzoek. Voor het zesde opeenvolgende jaar ontving HP van de resellers het hoogste waarderingscijfer in zowel de categorie scanners als laserprinters.

De HP LaserJet printers kregen de hoogste waardering op zeven van de acht gebieden waarin de resellers de leveranciers beoordeelden. Deze gebieden omvatten productkwaliteit, betrouwbaarheid, upgradability, compatibiliteit, prijs/prestatie, productbeschikbaarheid, technische ondersteuning, retourbeleid, co-op marketingprogramma's en leveranciers-responstijd.

Ook de HP-scanners wonnen voor het zesde opeenvolgende jaar de titel 'Channel Champion'. Zij scoorden - ten opzichte van de concurrentie - met name hoog op het gebied van productkwaliteit en technische ondersteuning.

Het jaarlijkse CRN 'Channel Champion'-onderzoek beoordeelt de tevredenheid van resellers ten aanzien van leveranciers. Het onderzoek van dit jaar omvatte 95 bedrijven in 26 productcategorieën. Respondenten werd gevraagd hun tevredenheid over specifieke leveranciers uit te drukken in acht verschillende categorieën, op een schaal van 1 (erg ontevreden) tot 9 (erg tevreden).

Telefoonnummer voor eindgebruikers voor vragen over producten, aanvragen van documentatie en informatie over verkooppunten: 020 - 547 66 66.

Informatie van Hewlett-Packard is te vinden op: www.hp.nl.

Hewlett-Packard levert één van de breedste productportfolio's op het gebied van informatie-technologie. Naast computersystemen heeft HP software, randapparatuur, complete Internet- en intranetoplossingen, communicatieproducten en test- en meetapparatuur. Met 123.000 werknemers en een omzet van circa 47 miljard dollar is het bedrijf één van de grootste computerleveranciers ter wereld. In Nederland heeft HP vijf vestigingen waar zo'n 3000 mensen werken. Over 1998 bedroeg de omzet van Hewlett-Packard Nederland B.V. circa 2 miljard gulden.

(Niet voor publicatie)
Voor meer informatie over dit bericht:
Antoinette Bendijk
020 - 547 71 43
antoinette_bendijk@hp.com
en
Judith Franssen
020 - 547 71 55
judith_franssen@hp.com

Dit bericht is beschikbaar via www.hp.nl/pers; in het Engels via: www.newsdesk.com.

Deel: ' Resellers bekronen HP Tot 'Channel Champion' '
Lees ook