ReSound LiNX: De Google Glass onder de hoortoestellen


Hoogvliet, 20140321 -- Medio april komen de langverwachte made for iPhone hoortoestellen ReSound LiNX op de Nederlandse en Belgische markt. ReSound LiNX is het eerste hoortoestel dat echt direct compatible is met de iPhone, iPad en iPod touch. Met deze ontwikkeling zet Apple haar eerste stap in de hoortoestellenbranche. Deze koppelingen met smartphones zou de markt nog wel eens voorgoed en versneld kunnen veranderen. Binnenkort is dit hoortoestel in Nederland verkrijgbaar en OogvoorOren.nl is de eerste met kennis van de adviesprijzen.

Medio april komen de langverwachte made for iPhone hoortoestellen op de Nederlandse en Belgische markt. Deze apparaten kunnen draadloos gekoppeld worden met een iPhone, iPad of iPod touch zonder extra accessoires. Muziek en ander geluid kan direct beluisterd worden en de bijgeleverde app maakt het mogelijk alle functies van het hoortoestel te bedienen vanaf de smartphone. Ook andere geluidsbronnen, die via het “streaming” principe werken, kunnen worden geregeld en doorgezonden naar het hoortoestel.

Met deze ontwikkelingen wordt het hoortoestel even trendy als Google Glass ten opzichte van het oude leesbrilletje.  

De Deense fabrikant GN ReSound brengt als eerste een made for iPhone hoortoestel op de Nederlandse en Belgische markt onder de naam ReSound LiNX.  Er worden twee varianten uitgebracht van respectievelijk 2.000 en 2.500 euro per stuk. Daarmee is sprake van een absoluut topmodel, dat niet door de verzekeraars vergoed zal worden, maar ongetwijfeld zijn aanhangers zal weten te vinden.

 Op de website OogvoorOren.nl is voorinschrijving mogelijk. Zodra de ReSound LiNX geleverd kan worden, ontvangt de geïnteresseerde een e-mail waarmee diegene het hoortoestel voor een speciale introductieprijs kan aanschaffen: https://www.oogvoororen.nl/iphone-hoortoestellen/resound-linx.html


Deel: ' ReSound LiNX De Google Glass onder de hoortoestellen '
Lees ook