PERSBERICHT
04/07/2002

D A ZZ L
Dinner and drinks between dreams and reality

Restaurant en bar D a zz l is de nieuwe hotspot aan de Lange Houtstraat 25 in Den Haag. Op deze historische plek in een historisch pand huist al veertig jaar horeca. Met de opening van D a zz l heeft de residentie een culinaire kwaliteitsinjectie gekregen; een kleurrijke gelegenheid voor zakenmensen, cultuurliefhebbers en andere hip & trendy mensen.

Alleen het concept spreekt al tot de verbeelding: 'Between Dreams and Reality'. En dat komt tot uitdrukking in de vormgeving en de sfeer, een creatie van het Haagse bureau CLOUD-9. In de stijlvolle, blauwe ruimtes schitteren gekleurd licht, goud, houtprint en grote, digitale wandcollecties. Gecombineerd met details uit 1850.

Cocktails & cigars
In de D a zz l bar, op de begane grond, draait alles om Cocktails & cigars, Dj's and dancing. Borrelen in stijl en dansen op de klanken van dj's van formaat als High Hes (Zwarte Ruiter), Pedda (loungerestaurant Markt) en Jurr (Supperclub). Vakkennis en vriendelijkheid zijn samengevoegd voor zakendoen, zien en gezien worden en solid drinks.

Global Cooking
Een verdieping hoger is het restaurant van D a zz l. Chef-kok Ghislain Kabuya Beya en gastheer Henk Spijker verwennen zelfs de meest doorgewinterde gastronoom. Internationale, Frans-georiënteerde gerechten, gecombineerd met wijnen uit een met veel zorg samengestelde collectie. Tonijn heeft bij D a zz l een speciale status. Deze vis is verwerkt onder andere verwerkt in de loempia van rauwe tonijn en Hollandse garnalen met sojafrietjes. De gloednieuwe kaart biedt een ruime keuze aan voor, hoofd- en nagerechten. De ruimte is ook geschikt voor groepen (tot 45 personen).

naar achtergrondinformatie >>>

D a zz l
Lange Houtstraat 25
2511 CV Den Haag
T (070) 346 56 37
F (070) 346 95 88
Info@dazzl.nl
www.dazzl.nl

Openingstijden keuken:
Maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag van 16.00-22.00 uur Donderdag en zaterdag 16.00 tot 23.00 uur

Openingstijden bar:
Maandag t/m donderdag 16.00-01.00 uur
Vrijdag en zaterdag 16.00-02.00 uur


---
Niet voor publicatie:
Voor meer informatie, prachtig rechtenvrij beeldmateriaal en receptuur kunt u contact opnemen met Coebergh
Communicatie & PR, Arabella Coebergh via telefoon (020) 470 87 87, fax (020) 470 88 13 en e-mail arabella@coebergh.nl

Deel: ' Restaurant D A ZZ L in Den Haag between dreams and reality '
Lees ook