Gemeente Geldrop


Publicatie Geldrop Actueel, 3 oktober 2001

60,9% goedgekeurd
GOED RESULTAAT FIETSKEURINGEN

Dinsdag 25 september jl. vonden in de brandweerkazerne de jaarlijkse fietskeuringen plaats voor de leerlingen van groep 7 en 8 van de basisscholen te Geldrop. De keuringen zijn een initiatief van de gemeente en worden samen met de politie, 3VO, ENFB en brandweer georganiseerd. Tevens wordt medewerking verleend door de Geldropse fietsenhandelaren Van Lieshout en Vermeulen. Doel van de actie is om de veiligheid in het verkeer van de Geldropse jeugd te vergroten.

De actie had een succesvol verloop. Van de ongeveer 517 fietsen werd 60,9% goedgekeurd en voorzien van een OKÉ-sticker. Leerlingen met afgekeurde fietsen kregen een keuringskaartje mee naar huis waarop de gebreken vermeld stonden. Indien zij hun fiets binnen een week in orde brengen, komen zij alsnog voor een sticker in aanmerking.

PRIJSWINNAARS
Onder de leerlingen van fietsen die werden goedgekeurd, werden aan het eind van de dag elf prijzen verloot. De prijzen, waaronder 2 VVV-bonnen ter waarde van f 25,- en diverse fietscomputers, werden beschikbaar gesteld door de fietsenhandelaren, 3 VO en de gemeente.

De volgende leerlingen vielen in de prijzen: Paola v.d.Stappen (De Windroos), Bo Boesenkool (De Regenboog), Katinka Feijs (De Ganzebloem), Deanne Huigen en Rick van Bussel (Beneden Beekloop), Bart Ketelaars en Kim v.d. Linden (`t Klokhuis), Robert v.d. Vleuten en Martine Adriaans (St. Jozef), Hans Warmoeskerken en Negin Safari ('t Vijfblad) Van harte proficiat met jullie prijs!

Deel: ' Resultaat jaarlijkse fietskeuringen in Geldrop '
Lees ook