18 maart 1999

Haal meer uit uw Baan-implementatie: speciaal onderzoeksrapport verschenen

Eind 1998 is door Moret Ernst & Young een Baan Improvement Onderzoek uitgevoerd onder gebruikers van Baan-software in Nederland en Vlaanderen. Doel van dit onderzoek was het meten van de tevredenheid van deze gebruikers met het geïmplementeerde systeem. Hierna werden de behoeften tot verbetering en/of optimalisering van het systeem in kaart gebracht. De uitkomsten van dit onderzoek zijn onlangs in druk verschenen.

Haal meer uit uw Baan-implementatie
Er wordt steeds meer ervaring opgedaan met pakketautomatisering. Soms worden de voordelen van een geïmplementeerd ERP-pakket niet volledig gerealiseerd en moeten verbeteringen worden aangebracht. Of bedrijven willen, na een eerste implementatie, de functionaliteit verder uitbreiden. Dit betekent dat extra modules moeten worden toegevoegd. Om inzicht te krijgen hoe Baan-gebruikers hun pakket ervaren is en of ze tevreden zijn is door de Baan-experts van Moret Ernst & Young het Baan Improvement Onderzoek uitgevoerd. In dit onderzoek komen, naast de volledige onderzoeksresultaten, onder meer de volgende onderwerpen aan de orde:

* de tevredenheid van Baan-gebruikers;

* praktijkervaring met implementaties;

* Baan in vergelijking met andere pakketten;
* optimalisaties (bij Baan);

U kunt het onderzoeksrapport bestellen via het Baan-secretariaat van Moret Ernst & Young Management Consultants, tel. (030) 258 88 48. De kosten van deze publicatie zijn fl. 50,- (excl. BTW).

Voor verdere informatie met betrekking tot Baan-implementaties kunt u terecht bij Jan Poppe, tel. (030) 258 84 90 of Kees Kraan, tel. (020)
549 74 31.

Terug

Deel: ' Resultaten van Baan Improvement Onderzoek nu in druk '
Lees ook